Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
e yani transfer olmayacaktı da store un video paylaşması ne demek o zaman.

Dün 5 dk Zeki Uzundurukan'a maruz kaldım. Galatasaray Mostafa'yı satsa 4 milyon kiralama bedeli + 8 milyon opsiyonla 29 yaşındaki Haris Seferovic'i alacaktı dedi. Çok duyum gördüm ama baron duyumu farkını ilk kez yaşadım.

Bende hayretler içinde izledim programı.
Transfer dönemi kapandı Avrupa’da diyorlar olsun ben bir şekilde mostafanın Bordeuxa gideceğini düşünüyorum son dakikalarda diyor, oysaki 1 gün geçmiş:)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir oyuncu peşinde bu kadar ısrarla gidilmesini anlamıyorum. Futbolcu mu yok arkadaş bul getir başka oyuncu. Nasıl Gedson’u alıp geldiysen başka asam al gel.

Bir oyuncu peşinde bu kadar ısrarla gidilmesini anlamıyorum. Futbolcu mu yok arkadaş bul getir başka oyuncu. Nasıl Gedson’u alıp geldiysen başka asam al gel.

bazı mevkiler kolay bazı mevkiler zor. gedson gibi top tekniği yüksek olduğu için öne koyabileceğimiz ama aynı zamanda geniş alanda kontra savunacak, sağ iç koridoru 100 metre kullanacak adam arıyorsak imkansızlar haricinde evet fazla adam yok. yoksa kanat arasak 150 tane buluruz.

örneğin lizbon'da bizimkine benzer stilde matheus diye biri var. o bile bence gedson'dan bir tık daha geride. ki istesek kaç para çekerler allah bilir.

Sacma sapan duyum bile yok. Üstelik transferin en kritik zamaninda.

Elneny harici bir transfer beklemiyorum şahsen.

Sözleşmesi de 2022'de bitiyormuş. 3-5 bir şey ateşleriz muhtemelen. Bedavaya bırakmaz Arsenal.

böyle bir kural hatırlıyorum kuzey Liglerinden birinde. 18 yaş altı altyapı oyuncusuyla başlama zorunluluğu vardı. 16 17 yaşındaki gençler 1.dk da oyundan çıkıyodu
Isleyen musabakada? Ozaman bundan sonra her türlü degisiklik yaparlar. Örnegin sampiyonluga giden takima celme takmak icin 2ci yariya 6 yabanci. Böyle davami olur?

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt