- 6 Eylül 2014
- 94.560
- 65.250
- 4.608
Nerde kaldı kardesim bu orta saha. BURDA bahane uretecekler simdi birileri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
uzaktan şut yok ama volelerimiz varEn son ne zaman böyle uzaktan güzel sut çektik? Gol olsun olmasın....
Hatırlayan var mı?
Dün 5 dk Zeki Uzundurukan'a maruz kaldım. Galatasaray Mostafa'yı satsa 4 milyon kiralama bedeli + 8 milyon opsiyonla 29 yaşındaki Haris Seferovic'i alacaktı dedi. Çok duyum gördüm ama baron duyumu farkını ilk kez yaşadım.
morutan ve cica atacak bu sene merak etmeEn son ne zaman böyle uzaktan güzel sut çektik? Gol olsun olmasın....
Hatırlayan var mı?
Bir oyuncu peşinde bu kadar ısrarla gidilmesini anlamıyorum. Futbolcu mu yok arkadaş bul getir başka oyuncu. Nasıl Gedson’u alıp geldiysen başka asam al gel.
Maaşı alanlar bulsun.Önerin?
Vallahi her izlediğimde korkuyorum.Ya bisey diyecem o Sneijderin febeye attigi gol sonrasi yaptigi gol sevincte Korner direginin üstünden ziplarken Ta**aklarinini vuracak tler gitti deyip ici ciz eden birtek benmiyim
Maaşı alanlar bulsun.
Bir oyuncu peşinde bu kadar ısrarla gidilmesini anlamıyorum. Futbolcu mu yok arkadaş bul getir başka oyuncu. Nasıl Gedson’u alıp geldiysen başka asam al gel.
Isleyen musabakada? Ozaman bundan sonra her türlü degisiklik yaparlar. Örnegin sampiyonluga giden takima celme takmak icin 2ci yariya 6 yabanci. Böyle davami olur?böyle bir kural hatırlıyorum kuzey Liglerinden birinde. 18 yaş altı altyapı oyuncusuyla başlama zorunluluğu vardı. 16 17 yaşındaki gençler 1.dk da oyundan çıkıyodu