Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hani lan sürpriz?!

Aytaç mı oynayacak 6 numara? Duran top falan kullandırıyoruz adama!

Onu fener yapıyor.

Transfermarkt'a girip sözleşmesi Haziran 2022'de biteceklerden oyuncu bakıyorlar.
İyi oyuncular varsa mantıklı bence. Gerçi Fener'in aldığı forveti hiç bilmiyorum genelde kiralık gönderilmiş ama son senesinde patlama yapmış biri. Max Meyer zaten paraşütsüz düşüşte biri, Kim Min Jae iyi birine benziyor ama Fener sorun bunlara muhtemelen yüksek yıllık maaş veriyorlar oradan kötü bence.
Bizim bu Nft işi için ne diyorsun hatrı sayılır bir para kazanır mıyız?

yetiştiremedik eldeki kadroya güveniyoruz transferi kapattık yükleniyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2019da 5 senelik imza atmis diyorlar

İyi oyuncular varsa mantıklı bence. Gerçi Fener'in aldığı forveti hiç bilmiyorum genelde kiralık gönderilmiş ama son senesinde patlama yapmış biri. Max Meyer zaten paraşütsüz düşüşte biri, Kim Min Jae iyi birine benziyor ama Fener sorun bunlara muhtemelen yüksek yıllık maaş veriyorlar oradan kötü bence.
Bizim bu Nft işi için ne diyorsun hatrı sayılır bir para kazanır mıyız?
Doğru yönetilirse umduğumuzdan da fazlasını kazanırız, NFT konusu mantıklı, tek dezavantaj yine ilk biz yaptığımız için bizim referans olarak alınacak olmamız olur.

Buraya yazmak için yazmayın. Gedson geldiğinde akşam-geceye doğru saat kaçtı? Hanginizin haberi vardı veya hangi türkmspor medyasında haberci diye geçinenin haberi vardı? Hepimiz dış basın kaynaklı öğrendik.
Gerekeni yapacaklardır.

Beşiktaş, Miralem Pjanic’i kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

🗞️ (TRT Spor / Tuna Akdemir)

bunlar bizim sürec uzasin diye mi yapiyorlar

Ben Boey tarzı bir transfer bekliyorum. Adı sanı duyulmamış bir adam gelsin. Adam uçaktan indikten sonra haberimiz olsun. Boey gibi, Ribbery gibi bir giriş yapsın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt