Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biraz abartmiyoruz bu avrupaya yazdiramama olayini?

Vallah ben ayin 8'ine kadar bi orta saha alinsa bile mutlu olurum. Avrupada oynayacagimiz mac hepi topu 6 tane. Ligde biseyler yapmaliyiz mutlaka... 2 yildir hic bisey yok...
Biz ne zamandan beri yerele düştük bu kadar bu kulübün kurulma amaci türk olmayan takımları yenmek degilmiydi Avrupa'da oynatamayacagimiz adami ligde oynatıp ne elde edicez yerel başarıdan başka?

biraz abartmiyoruz bu avrupaya yazdiramama olayini?

Vallah ben ayin 8'ine kadar bi orta saha alinsa bile mutlu olurum. Avrupada oynayacagimiz mac hepi topu 6 tane. Ligde biseyler yapmaliyiz mutlaka... 2 yildir hic bisey yok...
Evet de keske konferans ligine kalsaydik. Orada gruptan %100 cikardik

Hmmm biraz el neny yazalım akşama doğru okay yazarız gece saatlerinde dieng falan yazarız .

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
girl-drag.gif

Lige yetisse de olur diyen arkadaslar, o zaman hic maclara cikmayalim çünkü bu kadro ile birak galibiyeti puan almamiz bile supheli.

Biz ne zamandan beri yerele düştük bu kadar bu kulübün kurulma amaci türk olmayan takımları yenmek degilmiydi Avrupa'da oynatamayacagimiz adami ligde oynatıp ne elde edicez yerel başarıdan başka?
son 50-60 avrupa macinda 3-4 galibiyet alan takimin taraftari "evrupaaaa, kurulus amacimiz, arsenal, üefa" derse alnini karislamak bile hafif kalir...

dönelim anamizin ligine. Uefa da gruptan dahi cikamayacaz, hep beraber görecez.

alllaaah alllaaah, şu ekonomik durumda zaten alacağımız oyuncular şampiyon yapacak sanki bizi Avrupa'da. şu Avrupa Fatihi modunu bir süreliğine kapatın mümkünse o günler geçti, biraz toparlanalim hele 40-50 sene sonra inşallah olur

son dk transferi yapacagimizi sanmiyorum

"gelecegimizi uefa maclari icin cöpe atamayiz" diyecegiz gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt