Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3+ milyon maaslik topcu istemem

ama acil orta saha lazim

Sen mi belirliyorsun piyasayı Mozart, neye göre overpay oldu

Nelsson'u almamalıydık desen neyse, 5 yıla 7 vermesen nah alırdın onu, zaten adamlar 2 sene önce 3.5 ödeyip geliştirmiş.
belki de almamalıydık. belirli düzeyde garanti performans (sakatlık hariç) alamayacağımız isimlere 5+ gibi paralar bizim için fazla.

örneğin kiralık gelip iyi performans gösteren ve bonservisini istediğimiz bir oyuncu için ne oynadığını bildiğimizden o paralara çıkalım ama soru işareti transferler için pek içime sinmiyor.

Gidin okayi getirin kardeşim her UEFA maçından sonra bahane dinlemek istemiyor bu taraftar yenilsek bile enazindan ezilmeyiz 4 5 fark yemeyiz

Çıkayım iki hava alayım bari
Bir şey olacağı yok

Şu son 3 gün hakikaten kabus gibi geçti. Umarım son saatlerde işler değişir.

Wait GIFs | Tenor

Fatih Terim zamaninda: Bazi alacagimiz oyuncular sadece lig icin oynayabilirler, artik küsmesinler. Yani bunu planladik. Ondan beklentim yok bugün

Beyler avrupaya listeler verildimi yoksa daha zama varmi anlamadim simdi

Ya hayır madem oyuncu alacağınız yok dün milleti niye beklentiye soktunuz kardeşim. Haftalardır boş olan 10 numaralı formaya mı sövelim yani. Madem o yangında her önüne gelen sakin olun öyle yapın böyle yapın, şöyle iyi olacak denildi hani nerede.
Mustafa transferi olsa yanmıştıkta ne yanmıştık.
Babel nonoşuyla mutlu mesut maçlar çıkarırız

Bitti diye bir ifade göremiyorum.
belki de almamalıydık. belirli düzeyde garanti performans (sakatlık hariç) alamayacağımız isimlere 5+ gibi paralar bizim için fazla.

örneğin kiralık gelip iyi performans gösteren ve bonservisini istediğimiz bir oyuncu için ne oynadığını bildiğimizden o paralara çıkalım ama soru işareti transferler için pek içime sinmiyor.
Almamalıydı konusuna bir şey demem, stopere para harcanmasna karşıyım ben de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt