Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pjanic'in bittiğine dair Aspor dışında kaynak var mı?
belki de almamalıydık. belirli düzeyde garanti performans (sakatlık hariç) alamayacağımız isimlere 5+ gibi paralar bizim için fazla.Sen mi belirliyorsun piyasayı Mozart, neye göre overpay oldu
Nelsson'u almamalıydık desen neyse, 5 yıla 7 vermesen nah alırdın onu, zaten adamlar 2 sene önce 3.5 ödeyip geliştirmiş.
Olamazo 10 numara coutinho olabilir mi?
Tolisso haberleri var umarım sallamadır
Yener İnce yine mesaiye başlar yaaa
Attığın her mesaj karamsar her mesaj bejeke ile ilgili soyadının hakkını verme uğraşında mısınKim şampiyon olur bilmem ama kimin olamayacağı belli oldu.
Bitti diye bir ifade göremiyorum.
Almamalıydı konusuna bir şey demem, stopere para harcanmasna karşıyım ben debelki de almamalıydık. belirli düzeyde garanti performans (sakatlık hariç) alamayacağımız isimlere 5+ gibi paralar bizim için fazla.
örneğin kiralık gelip iyi performans gösteren ve bonservisini istediğimiz bir oyuncu için ne oynadığını bildiğimizden o paralara çıkalım ama soru işareti transferler için pek içime sinmiyor.
Son 7 saat.Beyler avrupaya listeler verildimi yoksa daha zama varmi anlamadim simdi