Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kusra bakmayın ama tamam gıcık olunabilir(bende oluyorum) ama adamlar son CL guplarında ve fena kura çekmediler
Kasalarına bizden daha çok para koydular ve taraftarı CL kadrosu bekliyor. Maddi açıdan batarlar , çıkarlar bizi bağlamaz.
Milli ara olmuş onla bunla uğraşmak yerine hazırlık maçı yapıyorlar vs vs.

Bizim daha destekli orta sahamız yok.

Beşiktaş ın en rezil olduğu sezonlar bile taraftarı takımını bu kadar yerden yere vurmuyor. Fenerliler de aynı şekilde. Bize gelince hep en leş oyuncuları biz almış hep en leş takım bizim takım İş gibi görüyoruz. Bu takımın ölüsü şampiyonluğa oynar.
Ayrıca gedson dışında neredeyse istenilen tüm transferler yapıldı. Şimdi birlik olma, takımı yukarı çıkarma zamanı.
Bütün klüp taraftarları aynı..
bizim teknik adam daha iyi,bizim başkan daha iyi, bizim takım daha kaliteli.sürekli gerçeklerden uzak bir sıdik yarıştırma var.Bu yüzden klüpler batma noktasında.
Senelerdir her türlü beceriksizlik,fiyasko yaşanıyor klüplerde..

hala kusura bakma ama saç sapan argümanlarla taraftara laf söylemeye çalışıyorsunuz.
yahu taraftarlar suçlu ama tam tersi yöneticilere, teknik adamlara yeteri kadar tepki vermediği için suçlu.

Bu klüp doğru yönetilmediği müddetce, göstere göstere sürekli aynı hatalar yapıldığı müddetce birlik falan olunmaz.
Çevremde fatih terimden nefret edenlerin sayısı her geçen gün artıyor.İnsanlar artık bıkdı.

çapsız bjk ile bizim potansiyelimiz aynı mı.Adamlar senelerdir transferlerde bizdende şikecilerdende daha başarılı oluyor.

Keramettin bey transfer nöbetini gecici sureyle kapatsin ben eski yanginciyim ama böyle boş yangin görmedim.

Sacmalamakta limit tanimiyorsunuz demi. Nerde bu transferler derken 9 tane yapildi. Bir os oyuncu kaldi. 1! tane transfer
yaptık da ne oldu orta sahada taylan berkan ikilisi trabzonda bile oynayacak seviyede değil, forvet desek kafası burda olmayan mohamed var, kalede yedek kaleci yok, sol kanatta kerem hariç adam yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt