Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adamlar berisha, rossi, pjanic çözüyor sen babel diagne var diyorsun onlar oynatıldığında herkes sövmüyor mu
Fb gecen senede kimleri aldi ne bok yediler?

bjk bizim 19/20 sezonunda yaptigimizi yapiyor. Ne bok yedik biz o sene?

diagneye de kimse sövmüyor bu sene baya iyi diye. Ki yedek forvet

Allah akil fikir versin, yatin uyun bugün transfer felan yok iste. Lig icinde 6.sina kadar var

Pjanic'i alamazlar yahu.Maaşinin yarısıni verecekler desek o bile 4.5 milyon Euro ediyor.

74D7C329-6027-4403-BCED-04B6FA8C8240.jpeg

Tatmin olmadiginiz bir transfer var mi? Ben bu transfer doneminde iyi isler yaptigimizi dusunuyorum. Sadece Nelsson ve Cicaldau’ya biraz fazla bonservis odedik. En onemli eksigimiz orta saha. Kaldi 5 gun.

Keramettin bey transfer nöbetini gecici sureyle kapatsin ben eski yanginciyim ama böyle boş yangin görmedim.

elinize ne geçecek yav kapanınca

yok nöbet kapansın yok şunlar banlansın

insanlar burada konuşuyor kafa dağıtıyor

benim de beğenmediğim yüzlerce mesaj var ama niye kapansın yani

o adam da yangın yapacaksa yapsın

transferler güzel ama bir-iki isim bile bu transferlerin geleceğini belirleyebilir.. çünkü genç ve riskli bir kadro kurduk.. daha GALATASARAY ismini kaldırıp kaldıramayacağını bile bilmiyoruz. dağılmamaları için bir iki sağlam oyuncu şart.. tutarsa ihya tutmazsa bu kadar yatırım boşa gidecek..

Barcelona, Miralem Pjanic'i La Liga a takım listesinden çıkararak yerine 17 yaşındaki Gavi'yi ekledi.

transferler güzel ama bir-iki isim bile bu transferlerin geleceğini belirleyebilir.. çünkü genç ve riskli bir kadro kurduk.. daha GALATASARAY ismini kaldırıp kaldıramayacağını bile bilmiyoruz. dağılmamaları için bir iki sağlam oyuncu şart.. tutarsa ihya tutmazsa bu kadar yatırım boşa gidecek..

bak bu fikri anlamlı buluyorum

sanki tutkal bir lidere ihtiyacımız vardı

elinize ne geçecek yav kapanınca

yok nöbet kapansın yok şunlar banlansın

insanlar burada konuşuyor kafa dağıtıyor

benim de beğenmediğim yüzlerce mesaj var ama niye kapansın yani

o adam da yangın yapacaksa yapsın

Şu yasakçı zihniyete giderek uyuz olmaya başladım. Takip etmek istemiyorsan kapat bilgisayarı, telefonu çık dışarda gez anasını satayım. Ya da beğenmediğin kişiler varsa yok say, takip etme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt