- 3 Temmuz 2012
- 139.903
- 88.166
- 5.338
irfanmorutan sağ iç oynayacaksa okey ama bu seferde kanat rotasyonu sıkıntılı.
boey luyindama nelson pva
dos
morutan-cikuldao
kerem halil(mohamed)barış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
irfanmorutan sağ iç oynayacaksa okey ama bu seferde kanat rotasyonu sıkıntılı.
Morutan ile kerem geriye yardim etmiyor cico ile berkan defansif olarak yetersiz malesef...Muslera
Boey Nelsson Marcao Pva
Morutan Cica Berkan Kerem
Halil
Mohammed
Mevcut en iyi ihtimalli kadro
Son ana kadar Gedson'a salça oldular, olmayın bu elemanı getirdiler. BravoSanirim olmuor ya, yoksa pjanici apar topar milli kampindsn getirmezlerdi
ülke toprağını öpmesi lazimülke sınırlarına ayak basması gerek diye sizi trollemek isterdim ama iş imzaya bakar
Valla idare edeceksin artık böyle yönetime böyle espriHüseyin bu espirin ürpertti beni ama olsun
Sol icte Berkan, Kilinc var, sag icte Cicaldau, Feghouli ve Morutan var, Taylan’i ben de cok begenmiyorum ama Taylan’in oynadigi orta saha ile sampiyonlugu 1 gol ile kacirdik, daha dogrusu Hatay’in hediyesi ile diyelim. Balon Diagne Kasimpasa macinin ilk yarisinda o pozisyonlari atsaydi 3 macta 9 puan olacakti. Bu kadar olumsuz dusunmeyelim.Züper lig için 5 gün var doğru
Sadece orta saha diyorsun ya tüm takımdan önemli Randers ve paşa maçlarında bile bu eksiklik çok göze battı daha zor maçları düşünmeye gerek yok.
kanatların alternatigi feg babel arda falan. 1 adam daha almalıydık kanada.irfan
boey luyindama nelson pva
dos
morutan-cikuldao
kerem halil(mohamed)barış
Istanbul'da mi simdi?Sanirim olmuor ya, yoksa pjanici apar topar milli kampindsn getirmezlerdi
Hahaha; kandırmışlar bunları....Ekli dosyayı görüntüle 137463
Türkiyenin en cok sampiyon olani fb mi
TFF lisans sistemi dijital ortamda kayıt yapmıyormuş diğer ülkelerde böyle bir durum yok dünya dijital imzaya döndü.Bende adminime bunu soracaktım ;Oyuncu buraya gelmeden lisans çıkarılabilir mi?
bize kanat ve dos lazım aslındakanatların alternatigi feg babel arda falan. 1 adam daha almalıydık kanada.
YoldaymisIstanbul'da mi simdi?
Ne bok bi sistem. Neyse gecmis olsun o halde. Max okay gelir türkiye de diydTFF lisans sistemi dijital ortamda kayıt yapmıyormuş diğer ülkelerde böyle bir durum yok dünya dijital imzaya döndü.
Transfer olacak olsa 3-4 gibi kokusu gelirdi, beklemeyin boşuna.