- 24 Temmuz 2021
- 52
- 10
- 118
Hadi be kardesim orta saha lazim hadi ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okay'a sahip çıkalım ಠ_ಠ
Ekli dosyayı görüntüle 137482
Agir serefsizliktir Bu, resmen kulüplerin Transfer politikasina karismak. Istedigim oyuncuyu alamayacagim ondan sonra serbest birak, oh ne güzel dünya.Yabancı sınırını kaldıracaklar çok belli.
Covid muhabbeti yüzünden bu durumun değiştiğini iddia edenler var ama ben de böyle biliyorum.TFF lisans sistemi dijital ortamda kayıt yapmıyormuş diğer ülkelerde böyle bir durum yok dünya dijital imzaya döndü.
Transfer olacak olsa 3-4 gibi kokusu gelirdi, beklemeyin boşuna.
Uefaya yetişmez üstat.ben bu gece verielecek listeye transfer yapılırsa okay dan başka olabileceğini sanmıyorum çünkü yetişmez mümkün değil ıslak imza olayı olduğu için..ama okay milli maç için gelmişti dönmediyse onun mümkün olabilir belki..bugün benfica nın avrupa ya vereceği listede gedson olmazsa 8 eylüle kadar zorlanır yine bence..
musap bir 6 no getiremedin transfer makinesı diye aldık seni çamaşır makinesi çıktınUlan bildirim gelirken acaba mi dedim ya
Bizim ligimizde ersinli wellintonlu nsakalalı rıdvanlı kadro şampiyon oldu renktaş.Galatasaray forması ligde şampiyonluğa oynamaya yeter ama Avrupada problem yaşar bu kadro.Yüzü kaleye dönük Taylan'a iyi pres yapan her takım problem yaşatır bizeKadro bu haliyle en iyi 3. olur ligde fazla beklentiye girmemek lazım
Acaba MM'in ayrılmaması mı planları bozdu?Buraya kadar iyi getirmiştik işi.Uefaya yetişmez üstat.
Tarihi bir hata daha yapıldı, bu orta saha ile Avrupa'yı göze almamalıydık.
Bunun bir bedeli olmalı . O kadar para yerli oyuncu almak icin niye verildi öyleyse . Böyle saçmalik mi olurAgir serefsizliktir Bu, resmen kulüplerin Transfer politikasina karismak. Istedigim oyuncuyu alamayacagim ondan sonra serbest birak, oh ne güzel dünya.
Sorun hiç bir zaman diri olamamasıDiri bir Emre Akbaba 6 numarada çok iş yapar