Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dedik o kadar Gedson'a bu kadar takılı kalmayın diye. 1 stopere 7 milyon verip takımın geçen seneden beri kanayan yarasına transferin bitimine birkaç saat kala hala çözüm bulamamışsan ben eleştiririm arkadaş!

Bu saatten sonra da kim gelirse gelsin sınıfta kaldılar bana göre. Böyle planlama olmaz yahu, olmaz. Çat diye Gedson gelse dahi olmaz. Bunun adı plansızlıktır.

TFF lisans sistemi dijital ortamda kayıt yapmıyormuş diğer ülkelerde böyle bir durum yok dünya dijital imzaya döndü.

Transfer olacak olsa 3-4 gibi kokusu gelirdi, beklemeyin boşuna.
Covid muhabbeti yüzünden bu durumun değiştiğini iddia edenler var ama ben de böyle biliyorum.

ben bu gece verielecek listeye transfer yapılırsa okay dan başka olabileceğini sanmıyorum çünkü yetişmez mümkün değil ıslak imza olayı olduğu için..ama okay milli maç için gelmişti dönmediyse onun mümkün olabilir belki..bugün benfica nın avrupa ya vereceği listede gedson olmazsa 8 eylüle kadar zorlanır yine bence..
Uefaya yetişmez üstat.

Tarihi bir hata daha yapıldı, bu orta saha ile Avrupa'yı göze almamalıydık.

Kadro bu haliyle en iyi 3. olur ligde fazla beklentiye girmemek lazım
Bizim ligimizde ersinli wellintonlu nsakalalı rıdvanlı kadro şampiyon oldu renktaş.Galatasaray forması ligde şampiyonluğa oynamaya yeter ama Avrupada problem yaşar bu kadro.Yüzü kaleye dönük Taylan'a iyi pres yapan her takım problem yaşatır bize

yabanci siniri kalkmasin artik olursa seneye olsun.

Marcao 6 No olarak piyasasini daha yükseltip ocak ayinda 15e transfer olacak.

bugün kimse gelmez bence ama lig için daha 6 gün var, hadi bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt