Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamların gedson alternatifi hazırmış. Biz aylarca peşinden koşup olmayınca panik transferi yapıyoruz. Ve bunu her uönetim bu şekilde yapıyor. AkıllanmıyoruzBjk Josef ve Atiba varken Can,Mehmet Topal,Alex,Salih, Pjanic alıyor
Bizim daha en az 2 orta saha almamız lazım
haklısın, ama en son ne zaman oyunculari zamanında yetiştirdiği unutmuşumbizim hedefimiz her zaman ilk önce avrupa olmali.
kendimi bildim bileli bu böyleydi.
yeni transfer yok, Ogulcan yeter twiti
Milli Takım hala İstanbul'da ilgimiz varsa Okay da kabul ederse olabilir. Okay'ın oyun stili pek sevdiğim bir stil değil ama hiç olmamasındansa Okay olsun.
Onu dedikten sonra bi halil geldi, ha birdie Yilmaz aktas. Yani demeclere Göre en azindan 1 2 Transfer daha olmaliydi.birde cikip konusuyorlar. yok daha 4-5 transfer yapacagiz falan diye.
nerde transferler.
takim eksik, orta sahasiz oynuyoruz.
transfer sezonu baslamadan ilk oyuncu arayisi orta saha olmaliydi. ilk önce nerede en cok eksigin var oraya transfer yapacaksin.
aytacla, taylan'la yola cikilmaz.
antrenman yasağı vardı sanki foto falan ayarlamışlar. mehne oğulcanmış be kardeşim darlandık artık yaa
Ünal baskanin ilk senesinde iyi transfer yapmistik ve hic bir mevkiyi acik birakmadik.haklısın, ama en son ne zaman oyunculari zamanında yetiştirdiği unutmuşum
Ben de böyle bir şey okudum bir yerde ama transfer olabileceği bir lig kalmadı Celta da kadroda düşünmüyor. Rusya'ya falan gitmeyecekse tek opsiyonu Türkiye'dir.Okay gelmek istemiyor gibi
•quod erat demonstrandum•