Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uefaya yetişmez üstat.

Tarihi bir hata daha yapıldı, bu orta saha ile Avrupa'yı göze almamalıydık.
gerçekten böyle bir hatayı nasıl yaptılar anlayamadım..bu sene planlamada ilk öncelik verilmesi gereken yer merkez orta saha idi..ilk 11 düzeyinde cica ve berkan geldi sadece..aytaçı saymıyorum hiç..taylan geçen sene yoklukta elinden geleni yaptı baya verimli oldu eyvallah ama bizim oraya daha sağlam ve net bir transfer yapmamız gerekti..nelson potansiyeli yüksek ve iyi oyuncu olabilir ama orta sahada hem nitelik hem nicelik olarak eksik varken neden gidip 7 milyon euro yu oraya verip öncelik gördük ki..planlama açısından bence burada hata yapıldı..önce orta sahayı halledip sonra nelson u yine almaya çalışabilirlerdi.ya da gedson için bir ayrılan bütçe varsa neden iyi bir alternatife de yönelmedik ki ? yan bizim gördüğümüzü teknik heyetin görmemesi mümkün değil..

acaba mustafa'nın bordeaux transferinden gelecek parayı mı kullanacaktık

o transfer yatınca cepte para kalmadığı için sonraki hamlelerimiz de yatmış oldu belki de

Evet günün sonunda Oğulcana 10 numarayı vererek taraftarı cildirtma operasyonunu tamamlayacaktir bizimkiler
şerefsiz oluşumlar ve kurumların üzerimizde oynadıkları kirli oyun bir yana sorumsuzca sözleşmesini feshedip bizi 1.2m euro zarara sokan birisini 10 numarayla da ödüllendirmek nerden baksan rezalet fiyasko

GS transfer ekibi

1630605140712.webp

Kusura bakma bASKanim eksi yazar. Artik bize bir 6 no + bi 8 no borclusun

Bardağın dolu tarafından bakmak istiyorum. Mecburuz buna

BJK, Pjanic'i aldığı için Gedson için başka rakip kalmadı.

Akşam Benfica kadroyu bildirdiğinde belli olur artık ligde oynatacağımız bir yabancı alırız buna mecburuz en azından lige tutunalım.

Şu saatten sonra gelecek(se) orta sahamız direkt 11 ve direkt katkı alabileceğimiz biri olmalı. Gençmiş, potansiyelli imiş gelişim göstermeli diyerek en önemli rollerden birine, eldeki kadro yapısını da göz önüne alınca kıyas olmasın Hamsik gibi profesyonel daha uygun. (isim önemli değil Hamsik'e takılmayın). Ben Avrupa'ya bakmıyorum şahsen, ligde şu kadrodan alabileceğimiz maksimum katkıyı almalıyız, genç ve yetenekli oyuncu grubu oluştu artık.

Uefa grup maçları umrumda değil zaten bir yerden sonra seni evine yolluyorlar zaten henuz hazir değiliz orada yarışmaya bu kadroyla. Ben bir kaç gün daha beklerim ama adam gibi transfer yapsınlar sirf genç oyuncu diye tutturmasinlar bizi havaya sokacak en az 1 transferler yapsınlar. Arsenal 20 yıldır genç alıyor da ne oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt