Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BiZim lig 3 haftada bir yeniden başlamaya devam ediyor 🤣🤣🤣

Neyse, ayin 8'ine kadar firsat transferi varsa mutlaka degerlendirilmeli. Lig cok onemli. Transferi kapattilarsa da hemen yarin soylesinler. Yine boşuna umit verenlerin ABV

Bu arada 8jk fena patlayacak batshuayi hariç tamamı bitik adamlar sergenin tek derdi Avrupa'da rezil olmamak yoksa kendiside biliyor bu oyuncular maximum 1 senelik yani 8jk yalayicilar epey üzülecek sezon icinde
gecen sene de öyle diyordu herkes ama rosier ve ghezzal'la sampiyon oldular. bu sene yine 2 adam devreye girip sampiyon yaparsa ne diyecegiz?

Son 7 dakika. Meşaleler hazir mi?
Ewt adaya veda ediyorsunuz saat 22.00 da

images-76.webp

8 Eylül'e kadar alma vaktimiz var 2 Eylül'e kadae Uefa kadrosuna yazamasak bile sonrasında ekleyebiliyoruz zaten? Yanlış mı? 2 Eylül son diyee şartlandık, hareketlilik olmayınca beceremediler zannediyoruz.

Gruplardan çıkarsan ekleyebiliyorsun diye biliyorum. O ihtimali OS transferi yapılmadığı için şu ana kadar düşünemiyorum artık.Hatta fikstür bile bana göre çok güzel ama çok üzücü sonuçlar alacağız diye düşünüyorum.

Transfer olmaz ise tek senaryo denenebilir. Marcao affedilir DMC oynatılır - tabi cezası bir kenara form tutacak - Kerem ile olay olmayacak vs. vs.

Çok zor durum. Taraftar zaten Avrupa için bugün transfer bekliyor. Lig ikinci planda bir çoğumuz için diye düşünüyorum.

Neyse, ayin 8'ine kadar firsat transferi varsa mutlaka degerlendirilmeli. Lig cok onemli. Transferi kapattilarsa da hemen yarin soylesinler. Yine boşuna umit verenlerin ABV
8ine kadar maç yok sanırım o yüzden kimse gelmez
Malum anca yenildikten sonra birilerini açıklıyorlar

kale ve defansta 1 tane milli takima yakin adamimiz yok. hatta süper lig'de banko oynamalari zor bizimkilerin. en nüfuzlu yedek kaleci fatih öztürk, tek yerli stoper alpaslan, tek yerli sol bek ömer bayram. 8 yabanci oynatabiliyorsak bizim 2 yerliyi arkada kullanip öyle cözmemiz gerekiyordu bir seyleri ama sunlari süper lig'de kimse oynatmaz, biz 11 baslatamayiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt