Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada 8jk fena patlayacak batshuayi hariç tamamı bitik adamlar sergenin tek derdi Avrupa'da rezil olmamak yoksa kendiside biliyor bu oyuncular maximum 1 senelik yani 8jk yalayicilar epey üzülecek sezon icinde
Sergen'in karakterini sevmem, profesyonellik diye bisey yok adamda ama oyunculardaki perfomansin maksimumunu almaya calisiyor ve cogunluklada basariyor bunu bence.

gecen sene de öyle diyordu herkes ama rosier ve ghezzal'la sampiyon oldular. bu sene yine 2 adam devreye girip sampiyon yaparsa ne diyecegiz?
Hakemler devreye girmesin bir şey olmaz. Aynı hatalar bize yapılsa hakemle şampiyon olduk der senin gibiler ama rakip olunca sesleri çıkmaz.

Ne utanmaz bir karaktersin sen ya, hiç bir şey değişmiyor.

1630609160778.webp

Gelip borcunu ödese nasıl olur?

İyi de alabiliyor muyuz? Zaten devre arası gelmesi bile mücizeydi. İlk 11 oynatma sözleriyle neyse 3 ay takılsın dendi. Adam form tutana kadar az puan kaybetmedik.
Gedson ile oyalayıp pjanic aldi dendiği için yazdım. Alamadık o ayrı ama gedson şu an barça da 11 oynar. Pjanic ciddi düşüşte. Gedson daha iyi oyuncu onu demek istedim. Zaten biz adam alamadık.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arkadaşlar evet orta saha eksik kaldı ama artık iş hocda bitiyor

terim kariyerinde ilk defa geçen yıl rakiplerden daha mütevazi bir takımla yarıştı

allah var ilk yarı fena da götürmedi

ama bu takımda gerets hagi lucescu rakiplerinin fersah fersah gerisinde takımlarla bir şeyler yapmaya çalıştılar

her şeyi transferle çözemeyiz belki ama sahada diziliş değiştirerek, genç koyarak oyuncu devşirerek bir şeyler yapma zamanı hoca için

sahada duruşu olan yıkılmayan ezilmeyen bir takım olmak avrupada yeterli şimdilik

ligde ise durum daha farklı olacak tabiki

benim hocadan umudum yok hatta bir yandan kendisi için ne kadar az harcarsak o kadar galatasarayın faydasına olduğuna eminim ama en iyisini yapmasını ummaktan başka şansımız da yok artık

Hocam ben affetmem. Avrupa maçlarını çöpe atma - önemsememe - seneye bakarız havasını kabullenmem.(çünkü nereden goller yiğeceğimiz belli)

AVL 4.torba - bedava puan takımı diye adı geçen takımların arasından kuraya girdik.

Sırf bu nedenle affetmem. Banane Süper Lig'den ordan avrupaya gidince devamlı tokat yiceksek.
istediğimiz ortasahayı alsaydık bile terim o gruptan çıkamazdı zaten, seviyesi biraz yüksek her avrupa takımı ezip geçiyor bizi artık. şampiyonluğu kurtaralım fazlasını beklemiyorum şahsen bizim teknik ekipten. avrupada başarı için teknik yönetim olarak daha iyi bi seviyeye gelmemiz lazım o da şuan mümkün görünmüyor.

Hakemler devreye girmesin bir şey olmaz. Aynı hatalar bize yapılsa hakemle şampiyon olduk der senin gibiler ama rakip olunca sesleri çıkmaz.

hakemlerin emeklilik yasini sürekli 1 artirip firat aydinus'a zorla mac yönettiriyorlar
HUM gibi herifleri Galatasaray'i dograsin diye özellikle besliyorlar
daha birinci mactan penaltimizi calip hatayli ribeiro'ya kirmizi vermediler
bizim takimdan itiraz etmeye giden bile yok 2 senedir
hala sesimiz yeterince cikmiyor.

Sen Murhanı seviyorsunda mi uğraşıyorsun. Yoksa gerçekten hiç sevmiyor musun cozemedim admirim

Ya listede B,C yada D sirada olan oyuncuyu da mi getiremihoruz?? Bu nasıl iş...

Skickat från min iPhone med GSCimbom Forum

Arkadaş zaten milletin ciğeri dağlandı son 3 sene hep bir iki bölge eksik başladık lige. Taraftarında bu konuda panik oluştu. Şuraya kadar getirip son dk niye tüyü dikersin?

Galatasaray Bir His Takımıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt