Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.579
- 14.213
- 1.498
Alsınlar o zaman bir zahmet artık renktaşo paraya tapulu topçu alırsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alsınlar o zaman bir zahmet artık renktaşo paraya tapulu topçu alırsın
Bende sana 2 örnek vereyim o zaman batşuayı sakatlanırsa başka santraforları yok. Alex mala bağlarsa pyaniç sakatlanırsa gerisi çöp.Sadece iki örnek vereceğim. Sonrasına sen karar ver.
Boey sakatlanirsa yerine oynayacak adam itin gotunde gezdirilen yedlin.
Daha geçen hafta adamin tuvaleti geldindiye çıkınca götü başı dağıttık.
Birde bonus vereyim. Kerem hadi şimdi iyi durgunlasirsa bir yedeği yok.
Bu takımda alternatif diye birşey yok. Yıllardır alternatif ayağına sürekli gereksiz oyuncuları aldık durduk şimdi asıl yedek lazimken yeter ya kafası yasaniyor.
Bu takımda 2-3 kişi sakatlanirsa buralar savaş alanı olur.
Bence yazdıklarımı yanlış anlıyorsun ne seni haşlama ne de Terim saplantılı bir sav ortaya atma amacım olamaz. Neyse uzatmayalım.Bende içinde Terim geçmeyen bir mesaj yazmayı denemeni tavsiye ederim kardeşim. Laf atma gibi bir derdim yok sadece bir görüş bildirdim sen sert girdin ilk mesajıma,faturayı hocaya kesmişsin belliki. Beni de haşladın arada canın sağolsun .
Bugün geçti. 8ine kadar gelir biriAlsınlar o zaman bir zahmet artık renktaş
kiralama :red:Ayhan Şensoy: "Galatasaray'da Marcao, UEFA listesinde olacak. Elneny 2 milyon Euro kiralama bedeli, 2.5 milyon Euro da maaş, yani 4.5 milyon Euro yıllık maliyetinden dolayı vazgeçildi." (Habertürk)
1 sezon icin birine geri dönüsü olmayan 4.5 kagit verecek olsaydik falcao'yu sepetlemek icin son güne kadar ugrasmazdik herhaldekiralama :red:
sözleşmesi 2022de bitiyor ne kiralığı yaw1 sezon icin birine geri dönüsü olmayan 4.5 kagit verecek olsaydik falcao'yu sepetlemek icin son güne kadar ugrasmazdik herhalde
TFF ‘nin bizden para kesip Rize’ye ödeme yapması sonra pardon diyip paramızı iade etmesi normal işler değil. Bildiğin fon aktarma işi buRizespor - TFF - AKP ilişkisiyle ilgili yazı yazan Rize'deki gazeteci saldırıya uğramış bugün.
Ben halen bir umut son dakika golü bekliyorum çöl büyük sessizlik var şuan
sahanın en iyisi. zeki topçu iyi ki almışız![]()
kral iyi galiba