Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece iki örnek vereceğim. Sonrasına sen karar ver.
Boey sakatlanirsa yerine oynayacak adam itin gotunde gezdirilen yedlin.
Daha geçen hafta adamin tuvaleti geldindiye çıkınca götü başı dağıttık.

Birde bonus vereyim. Kerem hadi şimdi iyi durgunlasirsa bir yedeği yok.

Bu takımda alternatif diye birşey yok. Yıllardır alternatif ayağına sürekli gereksiz oyuncuları aldık durduk şimdi asıl yedek lazimken yeter ya kafası yasaniyor.

Bu takımda 2-3 kişi sakatlanirsa buralar savaş alanı olur.
Bende sana 2 örnek vereyim o zaman batşuayı sakatlanırsa başka santraforları yok. Alex mala bağlarsa pyaniç sakatlanırsa gerisi çöp.

Bende içinde Terim geçmeyen bir mesaj yazmayı denemeni tavsiye ederim kardeşim. Laf atma gibi bir derdim yok sadece bir görüş bildirdim sen sert girdin ilk mesajıma,faturayı hocaya kesmişsin belliki. Beni de haşladın arada canın sağolsun .
Bence yazdıklarımı yanlış anlıyorsun ne seni haşlama ne de Terim saplantılı bir sav ortaya atma amacım olamaz. Neyse uzatmayalım.

Ayhan Şensoy: "Galatasaray'da Marcao, UEFA listesinde olacak. Elneny 2 milyon Euro kiralama bedeli, 2.5 milyon Euro da maaş, yani 4.5 milyon Euro yıllık maliyetinden dolayı vazgeçildi." (Habertürk)
kiralama :red:
1630613246355.webp

Bazı isim olan topçulara yönelirsin maliyet yüksek gelir planlamaya uymadı dersin herkes anlayış gösterir ama hiç adam almazsan eleştiriyi hak edersin bu kadar övülen scout bir tane 6 numara koyamaz mı masaya bence çok rahat koyar en azından o tarz bir transfer yapılmalıydı o zaman insanlar planda varmış ama gücümüz anca buna yetti derdi senelerdir aynı muhabbet her sezon bir mevki eksik kalıyor sonra bu konu hakkında hocanın şikayetlerini dinle dur ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt