Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bize Terimin eleğinden geçmemiş Nzonzi lazım yani o tarz, ilk geldiği hali gibi. Geçen seneden beri bu senede yediğimiz gollerin yarısı birbirinin kopyası ya defanstan hatalı pas çıkıyoruz, ya Muslera yanlış pas atıyor yada 6 numara top kontrol ederken kaptırıyor yiyoruz. Bize topu oradan çat diye çıkarak bir adam lazım o adam Gedson'da değil bana göre ama kim olacak bilemiyorum. Kimseyi almayacak gibiler zaten.

halili listeye yazamazsak rezalet

Bizimkiler yüksek maaşlı oyuncu işinden tamamen vaxgeçtiler belliki. Elneny vs oyncu düşünmemelerinin sebebi bu. Ama 6 numaraya scout transferi de yapamamaları büyük hata. Ortasahada sayısal olarakta ciddi eksiğiz. Madem kimseyi almıyoruz o halde Bartuğ gibi genç oyunculara güvenip oynatsınlar bari.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sezon sonuna kadar Melo gelsin sonra teknik ekipte devam etsin.

Ben her zaman cok pozitif bir uye olarak 6 numara olmazsa her hafta ban yicem bu forumda

CPH1941 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla çıkılıcak en mantıklı kadro bu olur bu saatten sonra

Muslera
Boey Nelsson Marcao Pwa
Morutan Berkan Cicaldau Kerem
Halil Mohammed

bu kadroyu düzenli oynatmalıyız başka yapıcak bişey yok

Cicaldau ve Morutan’ın arkasına sağlam bir çapa koyamadık, bu sene yine bir fırsatı kaçırıyoruz

Yine transfer sezonu yine son zamanlarında rezillik adam yetiştirimeme. Biktim arkadaş vallaha biktim her sezon 1 2 oyuncu eksik giriyoruz. Hangi yönetim gelse sanki kural eksik başlatmak. Götü boklu takımlar bile birilerini alıyor kadrosunu genişletiyor. Şimdi ayın 8 ine kadar alsınlar bi yerlerine monte etsinler transferleri. Bu yönetime güvenimi söyledim transfer konusunda ama faso fiso çıktılar. Genç ok takım değişimi ok ancak en eksik olduğun bir iki hamle varken nasıl yetişmez ya

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt