Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lige odaklanalım orta sıra iskoç takımlarını bile zor eledik.. 1-2 oyuncu ile kupayı alamayız arkadaşlar.. burada oynadığımız 4 maçtada takım hoca yerden yere vurulmadı mı ? Gedson mu çıkacarak gruptan? Lig için 2 tane adam alalım marcao ve mohammedi de kazanabilirsek çok ciddi kadromuz olur.. Gerçekten çok zor bir gruba düştük yapamayız..

Haklısın grup çok çok zor ama Galatasaray mantalitesi ne zaman oynamadan, denemeden pes etmiş. Bu işin 3. olup konfederasyona gitmek var, orda klüp puanı(+ülke puanı) toplamak var. Aldığın gençleri Avrupa'da deneyim kazandırmak var. Muhtemel artıları eksilerinden daha çok bana göre. Şampiyon olursan burda aldığın deneyim orda sana fazlasıyla artı döner. Oynamdan tabi sonuca varılmaz ama hazırlık açısından bakıyorum. 1.5 yıldır 6 numarada sağlam net bir adamımız yok.(Gedson 6 değil) - Zaten çıkamaycaktır diyerek beklenti olmadan , çok etkisiz futbol oynarsan sonucu ağır olur. (medyası vesairesi cabası).

Lige tabii ki odaklanalım ama en ufak bir açıklama olmadan Avrupa'nın önemsenmemesi hissi yarattı bugüne kadar olan transfer süreci beni biraz kızdıran şey. En ufak güven verici bir açıklama gelmeyince ve eldeki berbat TV programlarına bakan eden taraftar başka takımların çakma muhabirleriyle prim yaptığını görünce çok kolay kızıyor ve gençlerin katılması vs falcao külfetinden kurtulmak gibi çok pozitif hamleleri tamamen unutuyor.

Yoksa beklensin son zamana kadar en uygunu bulunsun alınsın lig için. O konuda zaten yönetime güvenim uzun vadede var benim. Hatta o açıdan beklentim bir adet 6 ve bir adet 10 numaradır - hatta bu ikisi nispeten saha içi oyunun lideri olacak topçu olmalı.(Babel gönderilerek +1 kontenjan açılır. Emre Akbaba vs katkı veremeyecek adamlar yollanır.) O zaman ligi konuşurum.

Koca dünyada bir elneny varmış demek ki

Şu diengi almadılar arkadaş cicaldauya 6,5 veriyorlar asıl alınması gereken adamı almıyorlar sonrada ağlıyorlar oyuncu bulmak zor diye

Ha bu arada taraftarın Taylan ve Berkan'ı çabuk gözden düşürdüğünü düşünüyorum. Taylan ne olursa olsun geçen sezonun en iyilerinden biriydi. Berkan da henüz 23 yaşında. Selçuk bile 25-26 yaşlarında futbolunu olgunlaştırmıştı, Berkan'ın yaşında yetenekli ama hatalar yapan, istikrarsız bir orta sahaydı. Defansif orta saha alınması gerektiğini düşünüyorum ama bu iki ismi de çabuk gözden çıkarmayalım hemen.

1 soru
6 numara ihtiyacı kasımpaşa maçından sonra görüldü öyle mi harekete geçtik yoksa en başından arıyorduk da 3 aydır almayı beceremedik?

3 senedir 3 yaşındaki çocuk bile bu takıma en az 2 sağlam orta saha gerektiğini haykırıyor

İLK YAPMAN GEREKENİ EN SONDA BİLE YAPAMADIYSAN BAŞARISIZSIN !!!

Burak Elmas sınıfta kaldı..

Tüm doğruları çöp artık gözümde

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Asshunter napıyor acaba kilo almış mıdır

bak bu konuyu açtığın iyi oldu

sonra hocaya taktı diyorsunuz da yav bu marcaoya hiçbir şey katmadık biz

nasıl geldiyse öyle bu adam hatta ilk müdahalede geriye bile gitti

hocayla kesinlikle kıyaslamayın dediğim sergen bile wellingtona bir görev verdi oyunda öne çıkarıyor filan değişik bir şey kattı

vitor 3 ayda tisserandda kendisi için daha iyi olacak bir pozisyon ve görev buldu

bence marcao bu ligde szalai ile beraber en iyi adam ama kaç senedir gram ilerleme oyun güncelleme yok

yazık yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt