Mustafa Ünal
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2011
- 26.053
- 13.002
- 2.538
kuş nihat ve servet bir işler çeviriyordur eminimAz önce ülkeye giriş yapan Pjanic'in lisansı çıktı, 2 gün önce imza atan Halil'in hala çıkmadı ne saçma iş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kuş nihat ve servet bir işler çeviriyordur eminimAz önce ülkeye giriş yapan Pjanic'in lisansı çıktı, 2 gün önce imza atan Halil'in hala çıkmadı ne saçma iş
Taylan’dan önde yerli futbolcu kim var o mevkide merak ettim.3 sene bekleyebilen olmaz. Çünkü o 3 sene hep bir mevki boş kalacak. Bu artık bizim ritüelimiz. 11/12 sol bek yok. 18/19 forvet yok, 21/22 orta saha yok.
Göz göre göre böyle eksiklikleri doldurmamak gerçekten ihanet etmektir.
Tam olarak düşünce ne burada ? Böyle eksik yerler olunca kafada kahramanlık melodileri mi çalıyor. Eksik bölgeleri ben hocalığımla doldururum hallederiz düşüncesi mi oluyor?
Gaz verip oynatabileceğimiz adamlar Taylan ve Aytaç. Tekrar söylüyorum bu ikisinin bırakın 11 topçusu olmasını Galatasaray’da yedek dahi olmaması lazım. Taylan’dan önde olan o kadar fazla yerli topçu var ki.
Sezon başladı 3 lig 6 avrupa maçı oynandı. Bu 9 maçta en eksik bölge senin defanstan top çıkartman ve rakibi karşılaman. Bakın bu taktik falan da değil tamamen orta sahadaki oynayan oyuncu profilinle alakalı bir durum artık. Sen bu bölgeye göz göre göre nasıl birisini transfer etmezsin kafam almıyor.
Taylan 2 sene önce Arena’da top süremiyordu. Şimdi 11 düşünüyoruz. Akbaba 5 metre önündeki adama pas veremiyor. Ömer her maç orta açarken rakibe mutlaka çarptırıyor. Kenarda bağırıp çağırıyorsun kendini yıpratıyorsun. Hocam kendinle bu çelişkin kavgan neden niye ? Niye kurtarıcı olarak oyuna bunları alıyorsun.
Nelsson neden hedef tahtası abi ? Nelsson son derece doğru hamle. Yanlış olan kısımlara daha yanlış yaklaşıyorsunuz. Tamamen bizim klasik bir hatamız olan bir futbolcuya/kulübe güvenmemiz oldu. Geçen sezon İrfancan’a nasıl güvenildiyse bu sene de Rui Costa’ya güvenildi. Türk milletinin sorunu bu.Bjk nin transferleri sonucu forumda bi eziklik psikolojisi sezdim. Ortasahasız bitireceğiz transferi ne diyelim ilk dolması gereken mevkii sona kalınca böyle oluyor. Şimdi biri Nelsson transferini açıklarsa sevinirim.
ahahah komikmiş. Nelsson çöp mü yazıyor orada . Orta saha kıtlığında gereksizdi. 7 m euroya da taş gibi dos alınabilirdi.millet ortasaha aldı diye Nelsson çöp oldu, başka ülke de yaşayamam ahahahahha![]()
Konfetilerle 2022 ocak transfer dönemi başlığına geçiş yapalımSon 1 dakika.
Hala gedson diyorlar kardeşim gedsonu alacaksak bu cicaldau bu emre kılınç aytaç kara berkan kutlu taylan hatta emre akbaba hatta ve hatta feghuli neci arkadaş neye para ödüyoruz bunlara biz iki üçünü sataydık bari
Nelsson kötü değil ama şu anda kritik noktalara ihtiyacımız varken defans oyuncusuna o kadar parayı verince göze batıyor.Nelsson neden hedef tahtası abi ? Nelsson son derece doğru hamle. Yanlış olan kısımlara daha yanlış yaklaşıyorsunuz. Tamamen bizim klasik bir hatamız olan bir futbolcuya/kulübe güvenmemiz oldu. Geçen sezon İrfancan’a nasıl güvenildiyse bu sene de Rui Costa’ya güvenildi. Türk milletinin sorunu bu.
Nelsson alındığı gün de yazmıştım. İsterse 10/10 stoper olsun takımın ihtiyacı olan bir transfer değildi. Takım geçen seneden beri dos diye bağırıyorken 3 stopere 2 senede 20m euro bonservisi nasıl makul görelim?Nelsson neden hedef tahtası abi ? Nelsson son derece doğru hamle. Yanlış olan kısımlara daha yanlış yaklaşıyorsunuz. Tamamen bizim klasik bir hatamız olan bir futbolcuya/kulübe güvenmemiz oldu. Geçen sezon İrfancan’a nasıl güvenildiyse bu sene de Rui Costa’ya güvenildi. Türk milletinin sorunu bu.
Senin mesajına ithafen demedim ki Ege bey, sana ayrıca alintiladim zaten. O tarz muhabbetler dönüyor twitterdaahahah komikmiş. Nelsson çöp mü yazıyor orada . Orta saha kıtlığında gereksizdi. 7 m euroya da taş gibi dos alınabilirdi.