Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taylan’dan önde yerli futbolcu kim var o mevkide merak ettim.
Kimse kusura bakmasın da Ozan Tufan, Salih Uçan Taylan’ı 5’e katlar. Selçuk İnan bile kıçını dayar kimseye top vermezdi. Taylan 5.5/10’luk bir topçu. Gözünüzde çok büyütüyorsunuz.

Geçen sene Denizli maçında yaptığı hatadan itibaren ben olsam direkt fişini çekerdim. Baskı yapan her takım Taylan’dan rahatça topu alıp pozisyona girer.

Hemen Avrupa için bir kadro kurayım

--------------------Muslera--------------------
Boey-----Nelsson----------Marcao-------PVA
------------Taylan----------Berkan------------
Morutan------------Cica-----------------Kerem
---------------------Halil-----------------------

Bence her şeye rağmen iyi bir kadromuz var. Eğer düzgün organize edilebilirlerse iyi işler yaparız.

Amir Hadizahmedovic alırız bu saatten sonra hııaa

Hemen Avrupa için bir kadro kurayım

--------------------Muslera--------------------
Boey-----Nelsson----------Marcao-------PVA
------------Taylan----------Berkan------------
Morutan------------Cica-----------------Kerem
---------------------Halil-----------------------

Bence her şeye rağmen iyi bir kadromuz var. Eğer düzgün organize edilebilirlerse iyi işler yaparız.
Halil kim Berk kardeş

Senin mesajına ithafen demedim ki Ege bey, sana ayrıca alintiladim zaten. O tarz muhabbetler dönüyor twitterda
Nelsson çöp değil gayet iyi stoper ancak ilaç hiç değil malesef. Gedson peşinde koşarak 3 ayı bitirdik , elimizde topu defanstan çıkaracak adam yok. Üzüldüm gerçekten bu transfer sezonu böyle bitmemeliydi.

6ya berkanı çekip basit oynamayı öğretmeliyiz. Basma top kapma işini yapar zaten

Nelsson alındığı gün de yazmıştım. İsterse 10/10 stoper olsun takımın ihtiyacı olan bir transfer değildi. Takım geçen seneden beri dos diye bağırıyorken 3 stopere 2 senede 20m euro bonservisi nasıl makul görelim?
Abi mesele orada değil mi zaten ? Eksik olan bölgelerin hepsine transfer yapmak zorundasın. Luyindama’nın geçen seneki performansı hangimize iyi geldi ? Nelsson’dan önce herkes stoper istemiyor muydu bu takıma ? Stoperi de Orta Sahayı da almak zorundaydık.

Kimse kusura bakmasın da Ozan Tufan, Salih Uçan Taylan’ı 5’e katlar. Selçuk İnan bile kıçını dayar kimseye top vermezdi. Taylan 5.5/10’luk bir topçu. Gözünüzde çok büyütüyorsunuz.

Geçen sene Denizli maçında yaptığı hatadan itibaren ben olsam direkt fişini çekerdim. Baskı yapan her takım Taylan’dan rahatça topu alıp pozisyona girer.
Talihsiz bir yorum olmuş Salihle Taylanın ne alakası var mevkileri aynı değil bir kere. 6 numara pozisyonu için Taylan Salihi 5e katlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt