- 16 Haziran 2010
- 204.588
- 156.831
- 6.838
Yedegin yedegi ya da isimsiz genc futbolcu.Merak ettigim hangi oyuncu avrupada oynamayacagini bilip gelmek ister
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yedegin yedegi ya da isimsiz genc futbolcu.Merak ettigim hangi oyuncu avrupada oynamayacagini bilip gelmek ister
Bitmedi mi süre saat 1’degedson için son 10 dakika , aslında 15 dakika var ama fax yetişmez diye 5 dakika tolerans bıraktım
Kiralık olur Paraya bakarMerak ettigim hangi oyuncu avrupada oynamayacagini bilip gelmek ister
2 değil mi yav tüh boşa beklemişiz.Ben de diyorum gedson kap nerde.Bitmedi mi süre saat 1’de
Avrupa'ya katılmayan takımların futbolcuları bknz (Dieng)Merak ettigim hangi oyuncu avrupada oynamayacagini bilip gelmek ister
45 dakika once kapandigedson için son 10 dakika , aslında 15 dakika var ama fax yetişmez diye 5 dakika tolerans bıraktım
hayirlisi artik. O norvec mi danimarkadaki mi os oyuncusu gelse bariYedegin yedegi ya da isimsiz genc futbolcu.
•quod erat demonstrandum•2 değil mi yav tüh boşa beklemişiz.Ben de diyorum gedson kap nerde.
gedsonMerak ettigim hangi oyuncu avrupada oynamayacagini bilip gelmek ister
Güncel değil henüzBenfica | Squad | UEFA Champions League 2026/27
Visit UEFA.com to view the Benfica squad for UEFA Champions League 2026/2027, plus the latest injury updates, goals, stats and more!www.uefa.com
sinancetinkapimuzigi.mp38 Eylül’de bir deadline daha mı var kafayı yiyeceğim