Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muhammedın sıkıntısız full konsantre takıma donmesı lazım,marcao-kerem sorunu tamamen kapanıp marcao guzelce formasını almalı,as oyuncuların sakatlık vs yasamadan cok formda olması gerek sureklı yedekler cok kotu cunku;su gedson konusuna cok takıldık kaldık ıyı basladık transfer sezouna ama sonu gelmedı ınsallah son gunlerde en azından E.Akbaba babel falan gıder

Gedson gelince bütün dertler bitecek mi de başka oyuncuya yönelmiyoruz. Tek başına adam nasıl toparlayacak o orta sahayı.

Ahmet Bulut: "Başka bir futbolcumuz yakında yurtdışına transfer olacak."

burası cokomelli. Kanatliların elinde oyuncu var mı yahu gönderebileceği.
Kimden gidecek acaba. Rusya ve araplar kaldi.
Neler olacak acaba herhangi biri olsa bunu söylenmezdi konusulacak bir transfer gibime geldi.

Babel mi gidiyor acaba bizim liste tam belli olsa ben marcaoyu ruslara okuttum diye korkmaktayim.

200 k 300 k lik tecrubesiz topcularla basari bekliyorlar
Monchi mal dimi fernandoyu aliyor
Veyahut lille 2,5 milyon verip 35lik buraki aliyor

Allahim sen bana sabir ver

Arsenal schalke olma yolunda ilerliyoruz ne yazik ki

Yavas yavas bitiyoruz kalitemiz dusuyor
bu tarz topculardan araya bir iki tane serpistirmeliydik. elneny+iyi bir kanat bile seviye atlatirdi :/

Neler olacak acaba herhangi biri olsa bunu söylenmezdi konusulacak bir transfer gibime geldi.

Babel mi gidiyor acaba bizim liste tam belli olsa ben marcaoyu ruslara okuttum diye korkmaktayim.
emre demirmis renktas bosuna tespit kastin

Yapacak bir şey yok artık UEFA da çok zor maçlar bizi bekliyor lazionun grubu süpürmesi lazım kalanlariyla kapısmamız lazım içerde laziodan 1 diğerlerinden 3 puan alsak bile dışardaki maçlarda 0 çekeriz ulan bir kere de eksiksiz bitsin şu transfer dönemi Gökmen Özdenak gibi orta alsak kanat yok kanat alsak orta yok forvet alsak defans yok hep bir eksikle gidiyoruz

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Maksimum alacağımız puan 6.

Oyuncumuz diyor. Yerli birisinden bahsediyor. Ama yurtdışından kastı neresi kaldı ki ? Taylan Antalyalıyı gelişmesi adına Mısır Piramit inşaatına mı yolluyoruz

Gedson sanırım altyapi ve yaş kurali diye kadrosunda tutuyor benfica. Yani tüm sene oynatmazlarsa niye vermediler dememek lazim.

bu Barcelona da iyice toplama kampı oldu ha. Emre demir ne alaka niye bunun peşine düştüler ki

Kalan sürede iki orta saha gelsin(tercihen biri tecrübeli), Babel gitsin yeter. Yerli kaleci ıvır zıvıra para saçmasınlar. İki tane orta saha gelsin kapatalım transferi.

Beklenti içine girmemek lazım onu kastettim. Yoksa o maçları ben de heyecanla bekliyorum, takım gruptan çıkar mı acaba diye de umut besliyorum ama beklenti içine girmiyorum. Ekonomik darboğaz içinde olan bir kulübüz, senelerdir iyi yönetilmiyoruz kadromuzda yaşı ve maaşı yüksek verimi düşük topçular var, yönetimin hem yetenekleri sınırlı hem de kulübün maddi açıdan esnekliği hemen hemen hiç yok vs işte bildiğimiz şeyler uzatmayayım. Kendi kendimize beklentiyi yükseltip o beklenti karşılanmayınca da moral bozmayalım.

Olur da avrupada başarı gelirse bonus olarak seviniriz.

Oda doğru tabii ama taraftarlık işte, ister istemez beklentim oluşuyor ne yapayim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt