Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taylan sayesinde mi bu kadar az gol yedik yani?
Peki ya bala rakiplerin kaçırdıkları.
Taylan sayesinde değil ama yangın 6 numara yok diye yapılıyor. Geçen sene de saf 6 numara yoktu ve Taylan'ın 6 numara oynadığı takım en az gol yiyen takımdı gerçeği ortada.

6 numara alınsaydı ve yetişseydi tabii daha iyi olurdu ama olmayınca da havlu atmadık. bunu dedim.

Dediğiniz gibi arkadaşlar en kötü ihtimalle Boey gibi 1-2 milyona bir adam alıp getirirlerdi scout transferi fakat bunu yapmadıysak demek ki hala Gedson'u bekliyoruz demektir. İhtimal var halen. Büyük risk aldık inşallah patlamayız.
Yalnız Boey kadar katkı sağlayacak bir scout transferine ben okeyim Gedson'a o kadar ödemeye gerek yok o zaman

Geçen sezon Taylan'ın oynamadığı 6 maçta 13 puan kaybetmişiz. Taylan'ın 45 ve üzeri oynadığı maçlarda puan ortalamamız 2.25. Yani bunu tüm maçlara vursan 90 puanla net şampiyon oluyorsun. Trabzon'u Fener'i deplasmanda, Bjk'yi en kritik maçta yenerken orta sahamızdaydı bu adam.

Berkan geçen sezonun yıldızı. Bu sezon oynadığı maçlarda iki tur geçtik, ligde de 2 galibiyet üstü iyi oynadığımız bi maçta berabere kaldık.

Transfer gelmedi diye bu adamları çöp yapmayın Allahınızı severseniz ya. Taylan bi maç ayağından top kaçırdı diye 2 yıldır izlememiş gibi davranmayı anlamıyorum. Bu kafaya topçu dayanmaz beyler. Tamam transfer lazım, kötü oldu gelmemesi ama transfer Taylan çöp diye lazım değildi, Taylan 50 maç çıkaramaz diye lazımdı.

Vallahi transfer açlığı da gerçek açlık gibi kafayı yediriyor insana herhalde.

Hagi'nin oğlu cicaldau ile benzer özelliklere sahip bir oyuncu yanılmıyorsam. Duygsual bir taraftar olarak mantığı, yerinde adam var mı yok mu falan diye düşünmeden gelmesini çok isterdim ama.
Aslında benzer ozellıklere sahıp degıl benzer alt yapıya sahıp oldukları ıcın ısterım mesela romanya alt yas kategorılerınden berıdır oynamıslar beraber ornek bır mac soyleyım ıngıltere u-21 Romanya u-21 macının bır ozetını ızledıgımızde kalıtelerı barız ortada Foden lı ıngıltereyı 4-2 yenmısler.

Geçen senede taylan etobo belhanda ile girdik yapılan yanlış da olsa bi orta saha kesin alınır bence

Orta sahaya derinlik kazandiracak bir oyuncu daha gelirse gayet yeterli sampiyon olabilecek kadromuz olmus olur. Transfer sampiyonlari hicbir zaman sampiyon olmuyor. Bos yangina gerek yok koca koca adamlar butun gun agliyor bu ne ya

Para yüzünden transfer yapamadık diye birşey yok şu an para olarak en rahat kulüp biziz hoca ısrarla gedson istediği için menajer önerileri ciddiye alınmadı bence ama.gedson için blofmu yapıyorlar anlamadım herifler yedi bitirdi bizi en azından scout bir 6 no alsak

50 yildan sonra bonservise para harcadik sansimiza rakipler de hayvan gibi kadro kurdu.

bjk ve tsnin hamleleri umrumda degil de fbnin genc topculara yonelmesi canimi sıkti. ne guzel bitikleri topluyorlardi

Maalesef haklısın fb zaten savunma futboluyla iş yapıyordu bir şekilde üstüne 2 tane kağıt üstünde iyi transfer katıldı bjknin de kadro sağlam.. Biz geçen yıl çok daha vasat bir kadroyla ilk yarı kopmamistik yarıştan ama rakipler de bariz güçlendi..Bir Gedson hamlesi bile bizi tekrar avantajlı yapacak bilhassa cicaldau-morutan ve keremin büyük katkısı olacak bu sene

son günü bekleyince bedavami oluyor?
Son gunu degıl de bence orta saha transferı ıcın avrupa kuluplerının devreden cıkması ıcın transferın kapanmasını bekledık suan ılgılendıgımız oyuncuları bır tık altına alabılecegımızı dusunuyorlar dıye tahmın edıyorum.

8taş bizim 2017/2017 sezonunda yaptığı hatayı yapiyor diyorsunuz ama rakamlar pek öyle söylemiyor ne maliyet ne yaş olarak

bizim oyuncular bonservis kazandırdı bjk kazanamayacak büyük ihtimalle

bizimkilerde vergi yoktu bjk transferlerine yüzde 40 vergi ekle maaşa

kur ise neredeyse 2 katı

bir de böyle bak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt