Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taylan sayesinde değil ama yangın 6 numara yok diye yapılıyor. Geçen sene de saf 6 numara yoktu ve Taylan'ın 6 numara oynadığı takım en az gol yiyen takımdı gerçeği ortada.

6 numara alınsaydı ve yetişseydi tabii daha iyi olurdu ama olmayınca da havlu atmadık. bunu dedim.
Vallahi Muslera kaç senedir 1 yiyorsa 5 kurtarıyor her maç. Az gol yedik demek bence biraz kendimizi kandırma.
Geçen seneden beri kaybettiğimiz her puanda ortak sorun iyi bir kesicinin olmaması.
Taylan okey canla başla savaştı ama gel gelelim biz puanların çocuğu zaten oyuncu değişiklikleriyle kaybediyoruz.
Demek istediğim de şu geçen sene feneri beşiktaş'ı falan yendin kafadan 6 puan fark yarattın kadroları bir tık yukarıda olsa 4.olurduk ki bir sene öncesi olan ortada.
Demem o ki derdimiz 1 kişi gelsin Uefa'da grup lideri olalım falan değil az güçlü karşımıza çıkınca 4 tane yiyoruz insan gibi 1 farkla kaybedelim. Çok yiyoruz çünkü takım gel bana gol at diye bağırıyor resmen.

Sizce en iyi transfer dönemini hangi takım geçirdi ? Hatta sıralama olarak 1-2-3-4 yapacak olursak nasıl sıralarız ?

Daha bitmedi transfer sezonu gedson gelirse sıralama değişir .
Ayrıca kağıt üstünde şu iyi bu iyi diyoruz ama bizim nzonzi lemina andone serili sezon belki kağıt üstünde son yılların en iyi kadrosuydu sonu hüsranla bitti..

Ne zaman Schneiderlin, Amadou gibi isimler üzeri haberler cikar? Artik takiminda kadroya giremeyen, ve satilmasina dünden razi olan tip adamlari anca alabiliriz.

keşke coutinho gelse de şu kuşları bir sustursak kaleci yerli olsa bir de yabancı sınırında sorun da yaşamayız

Bu arada ben bu sene şampiyon olmayacağımızı ta en baştan kabullendim.
Şampiyonluk gibi de bir fantazim yok bilen bilir ligde 4.5. falan ol ama git uefa'da final oyna, kupayı al.
Avrupada başarı >lig şampiyonluğu
40 maç bu leş 40 tane saçmalığın eyyamcının olduğu ligde uğraşacağına 10 tane rakip gibi rakiple maç yapıp uefada sükse yap avrupalının ilgisini çek.
Olması gereken bu takımda. Ama biz ilk fırsatta Avrupa ne yea moduna giriyoruz

Bu işte bir terslik yokmu.

Takımda veteranlar doluyken FT nin 6 7 tane yardımcısı vardı.

Şimdi gelişim göstermesi gereken özel ilgi program ve takip uygulanması gereken genç oyuncular topluluğu var FT nin 2 adet yardımcısı var.

Tam tersi olması gerekmiyor muydu

Bu arada ben bu sene şampiyon olmayacağımızı ta en baştan kabullendim.
Şampiyonluk gibi de bir fantazim yok bilen bilir ligde 4.5. falan ol ama git uefa'da final oyna, kupayı al.
Avrupada başarı >lig şampiyonluğu
40 maç bu leş 40 tane saçmalığın eyyamcının olduğu ligde uğraşacağına 10 tane rakip gibi rakiple maç yapıp uefada sükse yap avrupalının ilgisini çek.
Olması gereken bu takımda. Ama biz ilk fırsatta Avrupa ne yea moduna giriyoruz

bu takımın konferans ligini bile alması imkansız

Hic hayal kurmayalım. Bu sene Avrupayi ztn gectim turkiyede sampiyon olma ihtimalimiz mucize ötesi. Elimizdeki malzeme kötü. Her maç gol yemeye müsait bi orta saha ile defans. Sistem yok forvetin hayata küsmüş biri diğerini tokatlar. Yok yani düşündükçe ihtimal bile yok bu sene başarı için

Hoca da bundan sonra artık hayalim var vs diyip boş yapmasın.
Lig için Gedson'u alıp şampiyon olayım kafi kafasıyla AL'ye Taylan ile girmeyi göze alıyorsan senin Avrupa'dan en ufak bir beklentin yoktur demektir.
PSV'ye karşı da nasılsa eleniriz transferlerde acele etmeyelim kafasıyla yola çıkılmıştı.
GS daha maç başlamadan Avrupa'da yenilgiyi kabullenmez arkadaş. Kariyerinde AL kupası olan adam küçük olsun bizim olsun zihniyetine evrildi. Sanırsın ligde şampiyonluğa hasretiz.

Bu işte bir terslik yokmu.

Takımda veteranlar doluyken FT nin 6 7 tane yardımcısı vardı.

Şimdi gelişim göstermesi gereken özel ilgi program ve takip uygulanması gereken genç oyuncular topluluğu var FT nin 2 adet yardımcısı var.

Tam tersi olması gerekmiyor muydu

vardır bir bildiği hocamın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt