Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yakında forumdakilerin yarısını falan engellemiş olacağım bu gidişle. Arada bir merak edip bunların ne yazdıklarına bakıyorum da genelde karşısındakinin düşüncesine en ufak saygısı olmayan egoist insansıları yok saymışım. Herkese tavsiye ederim.

Şuan asporda emre kaplan muhammed için 7 milyon euro ya anlaşıldı sağlık kontrolünden geçti diyor

gedson da alsaydık yeterdi.. onye ve mostafa ukde kalacak bu dönem için..

Halil'i 2019dan beri bilen tanıyan birisiyim, neler yapabileceğini biliyorum. Mental yük altına gireceğini sanmam, çok iyi işler yapabilir bizde, başka takımda böyle konuşmazdım. Daha önemlisi Y sınırı olduğundan ve potansiyelinden dolayı da fark olacaktır, Keremle de iyi anlaşması cabası.

MM konusunda hocanın gitmesini istediğini de düşünmüyorum ben.

Renktaş tr yi bilirsin delboskeler felanı yediler.bu ülkede suçsuz insan birinin hatası yüzünden ipe gider.halile taraftar destek olmalı,mustafa ile ya da daha doğrusu golcü bi oyuncuyla karıştırılmamalı.eğer halile bu gözle bakılırsa emin ol 3-4 maça bakar.çocuğu yuhalarsa taraftar herşey berbat olur.inşallah olmaz.çünkü önemli olan gs nin başarısıdır mustafalarda halillerde gelir gider kalıcı gs dir.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Capi nargilemi yapmışımm Halil geliyor Aslan parçası gedsonda geldimm tamamdır

Renktaş tr yi bilirsin delboskeler felanı yediler.bu ülkede suçsuz insan birinin hatası yüzünden ipe gider.halile taraftar destek olmalı,mustafa ile ya da daha doğrusu golcü bi oyuncuyla karıştırılmamalı.eğer halile bu gözle bakılırsa emin ol 3-4 maça bakar.çocuğu yuhalarsa taraftar herşey berbat olur.inşallah olmaz.çünkü önemli olan gs nin başarısıdır mustafalarda halillerde gelir gider kalıcı gs dir.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evet bakış açısı bu olmalı.

Bazı yaşlılardan artık yorulduk ama gençlere destek olmalıyız; bunlar gelişmediği sürece yapılanmanın da anlamı yok, oyunculardan beklentileri doğru ayarlamamız gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt