Yakında forumdakilerin yarısını falan engellemiş olacağım bu gidişle. Arada bir merak edip bunların ne yazdıklarına bakıyorum da genelde karşısındakinin düşüncesine en ufak saygısı olmayan egoist insansıları yok saymışım. Herkese tavsiye ederim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fransaya gittigi kesin ama puruz varmısMostafanın gidişi kesin mi beyler?
sağlık kontrolünden geçiyormuş. 1 2 saate resmi olarak açıklarlarMostafanın gidişi kesin mi beyler?
bu arada
Seraffetin Koc permanent ban yemis.
Babanin adi Y.Kürek mi?Sana cok buyuk kufurler ederdimde Babam ile ayni ismi tasiyorsun
Beşiktaş başını alır admirim Gedson bize gelecekbk yoluna dolu üye banlandı her habere inanıp gaza gelmesek keşke kalan saglar bizimdir
Halil'i 2019dan beri bilen tanıyan birisiyim, neler yapabileceğini biliyorum. Mental yük altına gireceğini sanmam, çok iyi işler yapabilir bizde, başka takımda böyle konuşmazdım. Daha önemlisi Y sınırı olduğundan ve potansiyelinden dolayı da fark olacaktır, Keremle de iyi anlaşması cabası.
MM konusunda hocanın gitmesini istediğini de düşünmüyorum ben.
zamalek yine problem cikariyo gibi xdMostafanın gidişi kesin mi beyler?
Adam hep yedek gitmek ister tabi. Diagne eşeği hala duruyorMuhammed kendi gitmek istemişiz bütün haberler bu yönde bir de biz Zamalek takımına parayı temmuza kadar ödeme yağabilirmişiz. Sanırım gelen parayı direk transfere yatıracaklar.
emre kaplanı fazla takmayın. resmi siteden açıklanınca öğreniyor ne olduğunuŞuan asporda emre kaplan muhammed için 7 milyon euro ya anlaşıldı sağlık kontrolünden geçti diyor
Evet bakış açısı bu olmalı.Renktaş tr yi bilirsin delboskeler felanı yediler.bu ülkede suçsuz insan birinin hatası yüzünden ipe gider.halile taraftar destek olmalı,mustafa ile ya da daha doğrusu golcü bi oyuncuyla karıştırılmamalı.eğer halile bu gözle bakılırsa emin ol 3-4 maça bakar.çocuğu yuhalarsa taraftar herşey berbat olur.inşallah olmaz.çünkü önemli olan gs nin başarısıdır mustafalarda halillerde gelir gider kalıcı gs dir.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Oyle birsey yok. 7 olduğunu hiç sanmiyorumMillet Koça sapladık diyorda 7 milyona aldıysak kusura bakmayın ama Koç bize saplamış demektir
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi