Sattiginda taraftardan tepki cekmemekMuhammed'in değerini bukadar düşüren bizzat fatih hocadır kimse kusura bakmasın her fırsatta medyanın önüne atıp.ismini zikretti insan düşmanına yapmaz bunu amacı neydi çok merak ediyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sattiginda taraftardan tepki cekmemekMuhammed'in değerini bukadar düşüren bizzat fatih hocadır kimse kusura bakmasın her fırsatta medyanın önüne atıp.ismini zikretti insan düşmanına yapmaz bunu amacı neydi çok merak ediyorum
Bunu yapabilseler son gün Halil'e kalmaz çoktan nokta santrafor alırlardıBu transfer işini normal yollarla yapmadıklarını hepimiz biliyoruz.
Mesela Muriç'i gerçekten 18 M € ya sattıklarına inanıyormusun.
ömere sahip çıkalım, akbabayı koruyalım, mostafa gol kaçırınca pantolonu indirelim.Muhammed'in değerini bukadar düşüren bizzat fatih hocadır kimse kusura bakmasın her fırsatta medyanın önüne atıp.ismini zikretti insan düşmanına yapmaz bunu amacı neydi çok merak ediyorum
9 transfer yaparizYazacak bisey gelmiyo aklima kufurden baska
hiç ihtiyaçları yokken irfana 11 milyon veren bi camiadan bahsediyoruz. herşeyi yapar o eziklerBunu yapabilseler son gün Halil'e kalmaz çoktan nokta santrafor alırlardı
Halili bizim alamama sebebimiz kiralamaya bu vakte kadar yanaşmamaları
Kiralayacaklarsa iş yaptığı yer belliyken niye Fenere kiralasınlar
Halil'n babası işleri karıştırıyor denilse bir anlamı olur ama Brentford üzerinden aklama yapmak komik.
İrfan'a ihtiyaçları vardıhiç ihtiyaçları yokken irfana 11 milyon veren bi camiadan bahsediyoruz. herşeyi yapar o ezikler