- 18 Mayıs 2011
- 53.363
- 57.305
- 4.613
Halil Dervişoğlu Fenerbahçe'de (CNN Turk)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
totem ya da calim ayagi tam kestiremedim![]()
Akbaba?Ben 20 yıldır fbnin elinden topçu aldığımızı görmedim bı da bi gerçek
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evet plan 6 ay forvetsiz oynamak. Ilk defa başımıza gelmeyecekBiz bu filmi bir kere yasadik hatirliyorsaniz. O filmin sonunda Irfani fb formasiyla görenler su an Gedson icin aglayip zirliyor. Ayrica ayni filmin sonunda Irfan'li fenerbahce sezonu gs'nin altinda bitirmisti.
Ben yine öyle bir hamle bekliyorum. Halil gercekten olmazsa bir planimizin oldugunu düsünüyorum. Belkide bilerek yapiyoruz bu hamleyi. Bekleyip görelim.
Mahşerin 3 atlısı gibi, Feg hariç hepsini rezerv takıma yollayın orada alsınlar maaşlarınıBence Mohammed limit yüzünden gitti Falcao, Babeli,Feghouli'yi ikna edemediler Marcao'yu hoca yollamak istemedi kabak Mohammed'in başına patladı işte
3 gün önce bizimkini kabul etmişlerde halilin babası ya bizden fazla maaş için fbyi soktu işin içine yada fb fazla verdiği için oraya göndericekHalil için fbnin teklifi kabul edildiyse bizimki de edilmiştir,son karar oyuncunun iyi ki milli takım kampına gelemedi düzgün karar verir