Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu işlerin masum olduğuna inanmıyorum artık.2 yıl önce 2 forvet alınacak denilip gomis yollandı hiç alınmadı.Şimdi de forvet almadan forvetini kelepir fiyata bırakıyosun.Bu sadece aptallıkla açıklanamaz.Yine 2 yıl önceki gibi kimseden ses soluk yok.1 kuruş hakkım geçtiyse size haram zıkkım olsun.

Transfer sezonunun başından beri gösterilmesi gereken tepkiyi göstermeyen, herşeyi savunan arkadaşlar bir mohammedin satılmasıyla ortalığı yangın yerine çeviriyolar.

Sizinde şu yönetimlerden, Fatih terimden farkınız yok.
Yemin ederim şu klüp transfer dönemi ben doğru yönetilirsem bas bas bağırıyor uçacağım diye ısrarla her birlikde aşağı çekmeye çalışıyorlar.

Bu saaten sonra bunların yapacağı transferden hayır gelmaz. Çünkü bu senaryoyu geçmişde çok gördük.Ve utanmadan,bıkmadan usanmadan hala aynı adam transfer yapıyor.

Seni bir taraftar olarak her zaman savunan bir adam olarak benim gibileri bile kendinden nefret ettirdin ya sana bravo imparator Fatih Terim.

ffp bitti ama devran gene dönmedi arkadaş.. Bu açıklama gelir bir daha ki toplantıda, klasik
images%20(11).webp

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ilginc, boyle arka arkaya kotu haberlerin gelmesi ve daha hic birseyin netlik kazanmamasi.

Bir yandan olamaz boyle yazilip cizildigi gibi kotu haberler diye dusunuyorum ama obur yandanda simdiye kadar hep iyi kararlar alan yonetimede guvenmiyorum degil. Celiskiliyim su an. Insallah guzel ve iyi hamlelerde goruruz bugun yada yarin.

Halili adam eden bizdik,kim biliyodu halili

Fazla maaş için fbyi işin içine soktularsa mhy gibi göstersinler kapıyı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt