Gökhan Sarıca
Aslan Üye
- 15 Ağustos 2019
- 9.651
- 6.673
- 718
23 milyon euro bonservis ama orta saha yok hala
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forvet de yok.23 milyon euro bonservis ama orta saha yok hala
Ben değil sorumluları yakar. Bu arada üslubu düzeltelim pls.Kına yakarsın
kim kimin adamı bilmem ama benden daha çok üzüldüklerini sanmıyorum profesyonel hayat diyip geçiyorlar herkes itibar peşinde arma peşinde menfaatsiz sevenler bizlerizali kocun adamı olabilir mi birileri
baska takimi tut o zamanMustafa'yı gönderip Halil'i kaptırmak tam Galatasaray'a yakışan hareket budur![]()
Ertan'ın haberi doğru ise fb'ye gider. Malum bizim yeni maaş politikamız var.
fb ise yoldan geçen serdar'a bile 2m€ ödüyor, koreliye bir ton para ödüyor, mesut falan saymıyorum. 1.5-2'de Halil'e verirler. Bizim vereceğimiz 700k
fatih hocayı da mümkün olduğunca sevelim artık, belki gider bu şekildeKimi sevdiysek gitti be
Gomis,Denayer,Onyekuru,Gedson
Şimdi de Mohamed
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yedlin kaldı devre arası gelenlerden. O da nerede kim bilirGeçen yıl takımda olan
Mostafa, Halil, Gedson, Onyekuru
şu takımı bile korusak yeterdi yapacağınız işin sizin.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Reis ne lyonu ne boatengi ya bir Dur Allah Askina ortalik alev
Transfer döneminin bitmesini bekleyeceğim o kadar para harcanıp da hala orta sahada sıkıntı şimdi bir de forvet de sıkıntı yaşarsak çok ağır eleştirilecekler, o saatten sonra fatih hoca da istediğini desin kimse ciddiye almaz yetti artık benden buraya kadar.Forvet de yok.