Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Halil,berkan,kerem 3 yerli olacak

Diagnenin geçmişte bizde yedek bekleyeceği halde kaldığı oldumu

Mitroyla geldiğinde as santrafordu,falcao as alınınca brugge a gitti,mohamed as alınınca wba a gitti yanlış hatırlamıyosam

Momo gitti ha.Ne desek boş valla yerine biri gelmeyecekse hiç mantığı yok.

Adam düzgün kadroda oynayamadan gitti yazık.

Benim asabımı bozan şey mustafanın gönderilmesi değil.bir teknik direktör oyuncusu için değerlimiz onu kazanacaz diyipte nasıl sattırır iki üç gün sonra.bu düpe düz ihanettir.kafanda başka tarz oyuncu olabilir ,niye adama böyle söyleyip tersini yapıyorsun.bu mustafanın yediği darbedir bide gs nin yediği darbe var.yahu gelmişsin son iki güne bu nasıl bi planlamadır ,satacaksan önceden sat yerini dolduracak adamı arayacak zamanın olsun.şimdi biz iki güne kimi bulup getirecez.halil ise yerine gelen oyuncu vay babam vay.iki maça net gol kaçırırsa o zaman ortalık duman olur

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yok ki öyle bir şey

cicaldau boey nelson haberleri bittikten sonra çıktı.

diğerleriyle çoktan ilgileniyorduk zaten ya da eski topçularımız

Morutan ve Berkan'ı hoca açıkladı. Bu oyuncularla ilgili haberler vardı ama hocanın açıklaması işi başka seviyeye getiriyor.

ben bu falcaoyu abd meksika arjantin vs o tarafa gider diye düşünüyodum daha erken olduğunu düşünüyo galiba oralar için;artık kaç sene daha oynamayı planlıyosa çözemedim;hayırlısıysa en zararla bi gideydi!

Morutan ve Berkan'ı hoca açıkladı. Bu oyuncularla ilgili haberler vardı ama hocanın açıklaması işi başka seviyeye getiriyor.
morutanın başkanı kaşar gibi sürekli konuştu konuştu iş bizim istediğimiz noktada bitti.

diğeri de türk takımı topçusu yani bizden çıkmasa ordan çıkıyor haber, ayrıca hoca berkanla ilgili ne zaman konuşmuştu hatırlamadım

mohammedden bağımsız transferin son 2 günü en önemli golcünü satıp yerini halil ile doldurmaya çalışmak tamamen yanlış. halili beğeniyorum.seviyorum. fakat tek forvet oynayacak bir adam değil.. mutlaka ve mutlaka bir forvet alınmalı. yoksa bütün yapılanlar eksik kalacak.

SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

15 gol atıp takımı da oynatan forvet > kendine oynayıp 20 küsür atan forvet

ha bence mustafada takımı oynatabilecek potansiyel de var özellikle ilk maçlarında çok iyiydi ama sonra noldu bilmiyorum değişik bir olaylar var bence sonradan öğreneceğiz.

Bazı şeyler istatistikte bitiyor malesef.. Skorer orta sahamız yok. Takım oyununa katkı verip skor üretebilecek tek forvetimizi verdik. Mutlaka haklı sebepleri vardır kimse ayağına böyle sıkmaz ki bu yönetimden de beklemem böyle bişey. Şampiyon olmak için belirli bir gol barajını geçmemiz gerek. Diagne ile bunu yaparız. Skorer orta saha ve kanatlarımız olsaydı Halil'le daha iyi yapardık ama yok.

Yedlin
Falkoa
Diagne
Babel

Kesin gitmeli,mohamedde gitti

Kaleci
Elneny
Gedson
Halil
Yabancı fw

Kesin gelmeli

Ft gurbetçiler diyodu 2-3 kişi onlar noldu acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt