Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kesin Falcao’yu da kiralamışızdır haa 🤣

•quod erat demonstrandum•

Real Madrid, transfer döneminin bitmesine 4 saat kala Mbappe için 220 M€ teklif etti ancak PSG teklife yanıt vermiyor. (AS)

salak psg

Hiç bişey olmadı, hazırlık maçında az daha futbol hayatı kopabilecek bi sakatlığa uğruyordu 3 hafta mı ne takımdan ayrı kaldı kamp konusunda geride kaldı ,Yeni yeni toparlanacakken hoca digneyi oynattı mustafa bi gol kaçırınca bonservisiyle tehdit etti.çocukta ne moral bıraktı ne bişey.çocuk terimin istediği oyunu oynuyordu ,terim bahane aramasın.terim mustafayı yedi.gerçek olan budur.çocukta belliki istenmediğini anladı ve sanırım mustafanın menajerinede teklif gelirse bize söyle dendi mustafada kafada gs yi bitirdi.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ben de hocanın sabırsız davrandığını düşünüyorum muhammede karşı ama kendisinin de tamamen suçsuz olduğunu düşünmüyorum

Radamel Falcao very close to signing for Rayo Vallecano

ispanyada ne kadar osuruk futbol hesabı varsa falcao haberi girdi ama daha net bir şey yok

Galasevgisi denen hesap tam bir pislik. Gidiyor menajer üzerinden Mustafa muhammedî vuruyor da bizim hoca fatih terim sürekli mustafayi almam diye ima etmedi mi? Hangimiz Mustafa yerinde olsak ilk teklifte giderdik. Mustafa gitmesi nedeni terimdir gerisi hikaye.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Onyekuru da da yalan söyledi millet sazan gibi atladı.

Mi A2 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Avrupa listesine orta saha şart. 1 orta saha alalim gerisi 8ine kadar beklenir. Uefa da bu orta saha olmaz.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt