Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle böyle birsey soylemedimFalcao parasının tamamını istemiş fesih için, bizimkiler yarısını önermiş. Via rodop.

GOL MÜ ALTAN? GOL MÜ
dike'dir
Gedson
Dike
ile yabanci biter
okay
halil
irfan ile yerliler
Tek sorunumuz o zaten renkdaş. Kontrollü oynamalıyız.bu takım potansiyelli
gençleşme üzerine nokta atışı tamamlamalar gerekiyor
sene içinde çok kopmadan hocayı da değiştirebilsek kesinlikle bomba takım oluruz
geçen seneki yönetimi köşeye sıkıştırmak içindi işe de yaradı
halille ilgilendiğimizi bilmiyorlar sanki bir şey demesek saçma sapan şeylere takılıyosunuz
ben de hocanın sabırsız davrandığını düşünüyorum muhammede karşı ama kendisinin de tamamen suçsuz olduğunu düşünmüyorumHiç bişey olmadı, hazırlık maçında az daha futbol hayatı kopabilecek bi sakatlığa uğruyordu 3 hafta mı ne takımdan ayrı kaldı kamp konusunda geride kaldı ,Yeni yeni toparlanacakken hoca digneyi oynattı mustafa bi gol kaçırınca bonservisiyle tehdit etti.çocukta ne moral bıraktı ne bişey.çocuk terimin istediği oyunu oynuyordu ,terim bahane aramasın.terim mustafayı yedi.gerçek olan budur.çocukta belliki istenmediğini anladı ve sanırım mustafanın menajerinede teklif gelirse bize söyle dendi mustafada kafada gs yi bitirdi.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
inanin cocuklarOfsayt ofsayt. Gol diil.
Evet haklisin .ama Melih Peker denilen elaman mesajini begenmis bana laf soktugunu sanmis lutfen uyaralim.Renktas çok sinsi biri. Belhandacilar böyle oluyor.
gedson icinde demistik geldi adam... bizim sagimiz solumuz belli olmuyo ki%0 ihtimal
Onyekuru da da yalan söyledi millet sazan gibi atladı.Galasevgisi denen hesap tam bir pislik. Gidiyor menajer üzerinden Mustafa muhammedî vuruyor da bizim hoca fatih terim sürekli mustafayi almam diye ima etmedi mi? Hangimiz Mustafa yerinde olsak ilk teklifte giderdik. Mustafa gitmesi nedeni terimdir gerisi hikaye.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gedson geliyor mu onu soylePatlamayan bi ben kaldım
Transfer forumuna ismimin verilmesi şık bir hareket olacaktır
Bugün duydum ilk kez, MLS oyuncularına güvenim yok açıkçası.su amerikaliyi hic izledin, gördün, duydun mu?