Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mohamed geri gelirse baya hirsli oynar ve ocak ayina kadar asilir. Bari o transfer döneminde gidebiliyim diye zaten bunu yapmak zorunda kalir.

Bordeaux struggles to finalize the Mohamed file​

Transactions are struggling to be finalized in Bordeaux. While Mostafa Mohamed is in Gironde and has passed his medical examination successfully, the Girondins face one last obstacle. Zamalek, the striker's former club, accuses Galatasaray of not having paid in time the full of his release clause estimated at 4 million euros. The sum would be in the process of payment but for the moment the Egyptian club refuses to activate the purchase clause. Difficult for Bordeaux to finalize this loan with option to buy, even if the negotiations continue and nothing is lost.

son cümleyi tam anlayamadım
Görüşmeler devam ediyor ve hiçbir kayıp olmasa bile zor transfer diyor.

Eğer bu doğruysa eski yönetimin yaptığı anlaşmadan haberi olmadığı ortaya çıkar, sözleşme incelenmiştir doğrıysa ortalık yanar

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kap bildiriminde temmuz 2022'ye kadar geçerli olmak üzere 4 milyon dolar opsiyon var yazıyor. yalan değildir herhalde

bence burada bir sorun varsa aldığımız zaman ödenen 2 milyonluk kiralama bedelindedir. onu geciktirmiş olabilir bizimkiler.

Hocam Halil 1. forvetimiz olamaz. Olsa olsa rotasyonda kullanacağımız iyi bir yedek olur . 3 yıldır forvet açlığı çekiyoruz. 1. sınıf forvet gerekiyor. Bunun avrupa ligi var ZTK'sı var bilmem neyi var. Halil üzerinde çok durmayalım bence.
Diagnenin 1. forvet olduğu takımda, tek bacağı ile oynar Halil. O kadar da iddalıyım.

O bardaktan ben de kazanmıştım. Renkleri falan soldu gerçi ama kahvemi içerken solmuş Falcao'ya bakıp bakıp gülüyorum arada.
Kardes payinda bir sahne vardi hatirlarsin izlemissen;
Sezai'nin kupa bardağından tam yudum alacakken Metin "senin tipini s..." diyordu hani. ayni durumdayım, içiyorum kahvemi ama :)

fabrizio, gedson benficada kaliyor demis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt