Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.494
- 26.301
- 2.083
Dervisoglu gece geliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu eleman kim, bizim yellow red filan takip ediyor önüme düştü twit
Renktaş o hamleler forvetse bundan iysi biraz zor yok 6 numara veya gedson buna bağlı anlamındaysa dediğin sonuna kadar haklısınBenim gitmesi gerek dediğim nokta ona bağlı yapılacak olan hamlelerin sekteye uğraması.
Bu dünya Diagneye güzelMostafa transfeti iptal olup, Dagneyi satarsak ahahaha
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Renktaş sadece bizim yön verdiğimiz bir süreç değil bence bu
Görüşmeler devam ediyor ve hiçbir kayıp olmasa bile zor transfer diyor.Bordeaux struggles to finalize the Mohamed file
Transactions are struggling to be finalized in Bordeaux. While Mostafa Mohamed is in Gironde and has passed his medical examination successfully, the Girondins face one last obstacle. Zamalek, the striker's former club, accuses Galatasaray of not having paid in time the full of his release clause estimated at 4 million euros. The sum would be in the process of payment but for the moment the Egyptian club refuses to activate the purchase clause. Difficult for Bordeaux to finalize this loan with option to buy, even if the negotiations continue and nothing is lost.
son cümleyi tam anlayamadım
Sen biraz negatifsin .Sende iyi bir Galatasaraylisin.Bana da iyi davrandigin icin Sevdigim uyelerden birisinBen nasılım rtaş
kap bildiriminde temmuz 2022'ye kadar geçerli olmak üzere 4 milyon dolar opsiyon var yazıyor. yalan değildir herhaldeEğer bu doğruysa eski yönetimin yaptığı anlaşmadan haberi olmadığı ortaya çıkar, sözleşme incelenmiştir doğrıysa ortalık yanar
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Zamalek. Zamalek'in hiçbir hakkı yok zaten. Adamlar madem satıyorsunuz Temmuz'u beklemeyelim de bize şimdiden 2-3 bir şey ateşleyin diyorlar.Simdi momoda cingeneligi biz mi yapiyoruz yoksa Zamalek mi anlamadim
Nalbant sevgisi diyebilirmiyizBu duyum banada salındı
Netleştirmeye çalışıyorum
Diagnenin 1. forvet olduğu takımda, tek bacağı ile oynar Halil. O kadar da iddalıyım.Hocam Halil 1. forvetimiz olamaz. Olsa olsa rotasyonda kullanacağımız iyi bir yedek olur . 3 yıldır forvet açlığı çekiyoruz. 1. sınıf forvet gerekiyor. Bunun avrupa ligi var ZTK'sı var bilmem neyi var. Halil üzerinde çok durmayalım bence.
Kardes payinda bir sahne vardi hatirlarsin izlemissen;O bardaktan ben de kazanmıştım. Renkleri falan soldu gerçi ama kahvemi içerken solmuş Falcao'ya bakıp bakıp gülüyorum arada.