Yiğithan Gülen
Parçalı Üye
- 21 Mayıs 2012
- 4.825
- 2.349
- 1.913
Paylaşılan hesap hocanın en yakın adamlarından biri bu böyle dediyse Mohammed konusunda sıkıntı yoktur hocayla arasında yani anlamında demiştim renktaştam anlayamadim renktas
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Paylaşılan hesap hocanın en yakın adamlarından biri bu böyle dediyse Mohammed konusunda sıkıntı yoktur hocayla arasında yani anlamında demiştim renktaştam anlayamadim renktas
Paylaşılan hesap hocanın en yakın adamlarından biri bu böyle dediyse Mohammed konusunda sıkıntı yoktur hocayla arasında yani anlamında demiştim renktaş
Gerçekten daha önce de Fatih Terim döneminde takımın karıştığı oldu ama en iyi yaptığı şey bu olayları çözmekti, ama özellikle son milli takım döneminde bu yetisini kaybetti resmen, eskiden Fatih Terim 'in olduğu yerde patron Fatih Terim 'di çok net şekilde ama o milli takım döneminde bir milli takım futbolcusu kamp yapılan yerde takım arkadaşının odasını basıp silahla tehdit ediyor. Milli takımın kaptanı uçakta gazeteci dövüyor, milli takımın en çok forma verdiği oyuncuları prim kavgasına tutuşuyor filanMarcaoda gitmedi iyi oldu
Ama oncelikle su floryayi ceki duzene sokmak lazim
Belli ki takim karisik
Hocanin kotu enerjisi herkese yansiyor
Birde kaleci irfan.Kaldı 2.....Aliou Dieng. ve GEDSONNNN
Ben sadece mohamed icin gecerli oldugunu iddia etmedim ki zaten. Aynisini Luyindama icin yapti herif sonra moralmen coktu aylarca herifi aradik noldu buna boyle diye. Terim mac esnasinda kendini cok kaybediyor zaman zaman elbet mac sonrasi adrenalin de kaybolunca oyuncuya sarilip oper o kismi da biliyoruz ama mac esnasinda isler yolunda gitmeyince neler yaptigini da az cok biliyoruz.Hocanın Momo'ya karşı farklı tavırda olduğunu düşündüğümü belirterek şunu söylemek isterim ki Terim'in sallamadığı, bağırmadığı adam yoktur maç sırasında. Prensi denilen Belhanda'ya nasıl tepkiler verdiğini biliyoruz. Geçmişe dönersek 50 tane daha adam sayarız arifinden hakana kadar gider bilenler için daha eskisi de vardır.
Sadece bu yüzden ayrılmak istiyorsa Momo'nun kafası pek çalışmıyor demektir.
canim acayip sikkin. as stoperimiz takim arkadasini tartaklayip 8 mac yedi kadro disi kaldi. kagit ustunde en iyi santraforumuz hocayla calismak istemiyor. ve biz bu arkadaslardan katki alacagimiza inandiriyoruz kendimizi.Bırak Rusya'yı Suud'lara satalım. Mısır'a dönmeyi istemek neymiş anlasın. Rusya'da 7, Suud'da 17 gün daha devam ediyormuş.
Ben öyle bir şey demedim.Sinirle anlık çıkabilir ama bu futbolcuya özel değildir.Koskoca bir camianın yükü omuzlarındayken insan adrenalinle kötü söz söyleyebilir.Biz bile ekrandan neler diyoruz.Ama hoca asla kişiye özel kötü bir muamele yapmaz.Zararı en çok kendine dokunur çünkü.Sen Terim'in hic kufur etmeyen biri olarak biliyorsan oyle bilmeye devam et kardesim.
Bu muhabbet 2012’de kalmadı mı yaKAP AÇIKMIŞ BU SAATTE