Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
büyük klüplerden kiralık oyuncu gelebilir gibi bize son günlerde gedson olmaz ise

bazı büyük klüplerin kadro hala şişik. bjknin batshuayi transferi tarzı

galasevgisi bu

o haberler kolpa duruyor zaten 500 takipçili ne olduğu belli olmayan bi eleman mostafa çalışmak istemediği bi hocayla niye maç sonu yan yana olsun yav saçmalık
Enderado bana da galasevgisi için mantıklı geldi ama covid geçirmedi diye biliyorum renktaş

Renktaş yanlı yorum yapıyorsun.tamam hoca aşırı tepki gösterdi bize öyle görünüyor belki de..içeride neler oldu mevzu ne biliyormusun.hemen kesin yargıya veriyorsun.MM ailesini İstanbula getirmedi..mental bir sorun var o da belli..ama yok hoca fırçaladı gitmek istedi bana doğru gelmiyor..luyindama da cok tepki gördü hocadan..hemen takımdan kopukluk gitmek istemeler bana çok masum görünmüyor..ki Mustafa potansiyeli olan bir futbolcu evet ama daha bir şey ispat etmedi.ama bu gitmek istemeler doğruysa eger dönmek istememek bunlar Mustafa nin ciddi sorunları olduğunu gösterir..onu mısırdan çekip alan da galatasaray iken 6 ayda böyle duruma gelmesi işin içinde bir bit yeniği olduğunu düşündürüyor...
Herkes tutturmus ailesini getirmedi diye. Aga adam kiralik gelmis satin alma opsiyonun var alip almayacagin belli degil niye getirsin ?? Bi kac ayligina? Bu argümani bi birakin

Falcao'dan vergiler+ bonuslar derken 40-50 milyon Tl limit açılmıştır. Akbaba'da gider, yabancı forvet iptal, Halil+ İrfan Can+ yabancı orta saha gelir 2'sine kadar diye bekliyorum. Belki İrfancan 'sinden sonraya kalır.

dansoz.gif

GÖ denen göt lalesi eşşek sudan gelinceye kadar dövülmeli bu arada her işimize çomak sokan bi herif olduğu kesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt