Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaan Ayhan
Okay yokuşlu
Gedson fernandes
İrfancan

Al bunları yabancı sınırı kalksın
Eğer Kaan gelirse stoper tandemi Nelsson - Kaan olur. Okay + 1 yabancı defansif orta saha alırsak örneğin Dieng, işte o zaman yerli yabancı her sınırı getirirler. Çok zor şu dediklerimizin olması ama İrfan Can + Yerli Stoper + Barış/Kerem demek orta sahayı tamamen yabancı kullanabiliriz demek. Burayı Okay, Taylan, Berkan ile yedeklemek Avrupa + Lig için elimizi inanılmaz rahatlatır.

Kac tane macta gol kacirdiginda yayinci kurulus hocayi goruntuye getirdi hepsinde sinirli hali ile bagirip cagirdigini gorduk. Orada oyle Terim'in ne dedigini az cok tahmin edebiliyoruz zaten yayinci kurulus gidip sesleri yayina getirmez, dudak okumayla ve el kol hareketleriyle her Turk insani orada ne dedigini az cok cozmus olur. Sana ben bein Sports'tan KUFURLU videoyu bulup getirecegimi mi bekliyorsun?
ayrıca mostafa maçtan sonra kendisine el kol hareketleriyle saydırdığı görüntüleri sonradan izlemiyor mu sanki.

Yazılanlar doğruysa bu Mustafa denen elemandan fayda gelmez artık..

Bir teknik adam verim alması gereken bir oyuncuyu bu hale nasıl getirebilir anlamak mümkün değil !!

Marcao, Kerem, Mustafa.. Nedir bu kepazelik yahu !! Şimdi başlar yalama basın ' Fatih Hocanın olduğu yerde... '

Gerçekleri kimse bilmiyor. Böyle haybeden sallamak niye? Belki tam tersi Mostafa büyük bir hata yaptı (sadece saha içi değil, belki antrenman, belki düzensiz hayat vs) ve Terim de sinirlendi bu duruma.

Hiçbirimiz bilmiyoruz ne olduğunu.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Irfancanin babasi tam bir istanbul beyefendisi

5eca1f9bae298b1e8d7d186c.webp

Aynısı Maicon'da da oldu, adam sonra oynamaya devam etti. Sıkıntı olacağını sanmıyorum eğer Mustafa gerçekten oynamak istemiyorsa bilmiyorum.

Mo ailesini bile getirmiyor oradan anlamamiz lazimdi.Mental olarak sorunlu hatta artniyetli birisiymiş hocaya hak verdim şuan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt