- 12 Ocak 2013
- 50.860
- 60.236
- 4.323
Tansel'in tt yayını saldım, Aslan Cowboy nickli bir herf Taylan gelişir mi filan diyor bunuda Tansel'e soruyor ve bunu tartışılıyorlar burası ayrı bir şizo ortammış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sal artık bu geceyiTansel'in tt yayını saldım, Aslan Cowboy nickli bir herf Taylan gelişir mi filan diyor bunuda Tansel'e soruyor ve bunu tartışılıyorlar burası ayrı bir şizo ortammış.
bende kapattim :d asiri cringe yaw bazi yorumlar.Tansel'in tt yayını saldım, Aslan Cowboy nickli bir herf Taylan gelişir mi filan diyor bunuda Tansel'e soruyor ve bunu tartışılıyorlar burası ayrı bir şizo ortammış.
Bunu hep yapıyoruz.Keske Harroui'yi alsaydik. Gedson'u alalim diye diger oyunculardan vazgectik ama Gedson'u da vermeyecegiz demis Benfica. Simdi kim gelecek acaba merak ediyorum.
Hadi gule gule
Harroui olmasa bile en azindan baska bir isim bekliyordum son gunlerde ama illa Gedson diyor hoca. Tamam bende cok begeniyorum ve istiyorum ama herifler birakmiyoruz diyor inatla, o zaman baska isimlere bakmak en mantiklisi.Bunu hep yapıyoruz.
Bir isme takılıp etrafta olup biteni tamamen göz ardı bırakıyoruz. Yani hep bir A planı oluyor ama B planı hiç yok.
60 mt ötedeki ftnin delici bakışları yüzünden st johnson maçında 6 pastan topu satürne yollayan bedevi ve haysiyetten uzak klübü yüzünden dransfer yapamazsak bunun hesabını kim werecek
en iyi mostafayla piramitlerle takaslamak60 mt ötedeki ftnin delici bakışları yüzünden st johnson maçında 6 pastan topu satürne yollayan bedevi ve haysiyetten uzak klübü yüzünden dransfer yapamazsak bunun hesabını kim werecek
eyüp yıldız günlerdir gedsonun alternatifi ingilterede oynayan genç potansiyelli vefazla oynamayan biri diyor.. acaba aynı kişiyimi söylüyorsunuz?Chelseada var bir ön libero kiralık gelse efsane olur.Sansta bulamıyor.
sal artık bu geceyi