Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
60 mt ötedeki ftnin delici bakışları yüzünden st johnson maçında 6 pastan topu satürne yollayan bedevi ve haysiyetten uzak klübü yüzünden dransfer yapamazsak bunun hesabını kim werecek

Wtf hic beklemezdim senden
Cok duz 1
Futbol oynamamissin 2

Hocanin kotu enerjisini ben 2400 km den aliyorum sahada 60 metredenmi almayacak adam, birzamanlar hatirlarmisin bu forumda cocugun biri kornerleri selcugun ondirege atmasini gucsuzlugune bagluyordu o derece absurd mesaj

60 mt ötedeki ftnin delici bakışları yüzünden st johnson maçında 6 pastan topu satürne yollayan bedevi ve haysiyetten uzak klübü yüzünden dransfer yapamazsak bunun hesabını kim werecek
maclara boyle cikmasi takimin hayrina olacaktır hayri

FC84EB75-37C0-4923-917D-73CDBB69BD5A.webp

yarın taş gibi bi orta saha alalım ayın 8 ine kadar da irfancanla fırsat transferlerini kovalayalım

Fatih hoca çıkışlar olacak gidişler olcak diye papağan gibi her maç tekrarladı tek giden falcao hani kardeşim bi işide becerin şişkin bi kadro var

Wtf hic beklemezdim senden
Cok duz 1
Futbol oynamamissin 2

Hocanin kotu enerjisini ben 2400 km den aliyorum sahada 60 metredenmi almayacak adam, birzamanlar hatirlarmisin bu forumda cocugun biri kornerleri selcugun ondirege atmasini gucsuzlugune bagluyordu o derece absurd mesaj

iyi topçu 2 eli kandayken bile o golü yazar
hoca isterse stadda mikrofondan mostafa senin ta ..... koyim diye anons yapsın dk başı
hocanın kenarda tazmanya canavarı gibi hareketlerinin maçın 2 dksında topun 400 cmden otoyola degajlanması ile bağı olması önergesi mantık ve vicdan prensiplerinin dışında kalmaktadır

bu fenerin futbolcuları nasıl rahat gönderdiği belli oldu. koç bugünkü tv yayınında gitmek istemeyen topçuları mayısa kadar futbol oynayamazsın diye tehdit ettiklerini açıkça söylemiş. biz git dediğimiz topçudan olumsuz yanıt alınca tamam deyip aynen devam ediyoruz.şikeciler mobing tehdit herşeyi yapıyor belliki.

Ya Adam melo riera eboue ujfalusi Elmander Emre colak engin baytar gibi oyunculara da daha önce saha kenarinda bagirdi cagirdi hatta kufur etti

Herhangi bir sorun olmadi olmamali da

Oyuncularin özgüven problemi var Ama bunun saha kenariyla bir alakasi yok

Teknik taktik le var Ama hoca’nin saha kenarindaki varligi ile bir alakasi olamaz yani

Yapilan bireysel hatalardan cok gol yedigimiz icin özgüven sorunu var,Diagne’nin cok gol kacirmasinin sebebi mesela tabiki Fatih hoca degil,atacagi bir gol ile özgüven’i yerine gelecek

falcao için veda mesajı paylaşan futbolcumuz olur mu acaba?

Alanyaspor, Kenan Koçak ile anlaşmaya vardı.

gurb hoca

Ya Adam melo riera eboue ujfalusi Elmander Emre colak engin baytar gibi oyunculara da daha önce saha kenarinda bagirdi cagirdi hatta kufur etti

Herhangi bir sorun olmadi olmamali da

Oyuncularin özgüven problemi var Ama bunun saha kenariyla bir alakasi yok

Teknik taktik le var Ama hoca’nin saha kenarindaki varligi ile bir alakasi olamaz yani

Yapilan bireysel hatalardan cok gol yedigimiz icin özgüven sorunu var,Diagne’nin cok gol kacirmasinin sebebi mesela tabiki Fatih hoca degil,atacagi bir gol ile özgüven’i yerine gelecek
bence okadar abartılı tepkiler doğru değil,hele ki genç oyunculara hiç doğru değil. hoca kendisi demiyor muydu genç oyuncunun hata yapması normaldir diye. ayrıca akbaba arda babel gibi topçular da büyük hatalar yapıyor maç içinde ama hiç böyle tepki verdiğini görmedim.

Sorun ftnin çıldırıp saydırması deil

Eskidende böyleydi ama topçu olay anlarından sonra kenara bakmıyodu en azından kameralar göstermiyodu

Şimdi golü kaçıran hatayı yapan anında ftyle kesişiyo,buda düşürüyo topçuyu

Bu sezon 9 numarayı kimse giyemez. Falcao o forma ile resmi maça çıktı. Artık gelecek sezon 9 numara yeni sahibini bulur.

Gol kacirdiginda kenardan el kol hareketi yaparsan, bonservisini alip almayacagimiza performansini gordukten sonra karar verecegiz falan diye aciklamalar yaparsan, O adamda geri donmek istemez.
Ayrica madem satmayi dusunuyordunuz niye son gun son dakikaya kadar beklediniz.
belhandaya gösterdiği sabrın yüzde birini göstermedi. sanki çöpmüş gibi devre arasını bekleyip alıp almayacağımıza karar verecez diyor. böyle bir durumda kim kafasını futbola verebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt