terim bunu duymak istiyormuşYuh kepazeliğe bak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
terim bunu duymak istiyormuşYuh kepazeliğe bak.
mükemmel ingilizcesi var takimla iyi anlasir
Zamalek Kulübü’nün eski yöneticisi İbrahim Abdullah: “Mostafa Mohamed, Galatasaray’ın izni olmadan Bordeaux ile görüşmek için Türkiye’den ayrıldı.” (@OdetLebsMido)
Bunun gerçek olma ihtimali bence yok. Böyle bir şey varsa direkt kadrodışı kalır
hoca yüzünden gitmek istiyor..Herkes hocaya kızıyor ama mustafa bizi istemiyor belli ki kalsa da doğru dürüst oynamaz artık keşke gitseydi ama beceremedi bordoeux
SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
büyük bir ilgi gösterirse taraftar yönetim geri adım atabilir.Arenadaki ilk maçta tribünler Mostafaya ayrı bir sevgi gösterisinde bulunmalı , kazanmamız lazım bu çocuğu
arda gibi terimin elini öperse herşey biter..Mohamed işinin iptal olmasına fena olmaz gözüyle bakıyordum da şuan bile doğru dürüst katkı alamıyorduk şimdi katkı almamız çok çok daha zor olacak.
aralık ayınakadar 4 milyon dolar yatırmazsak artık bize ait bir oyuncu olmaz.. enfazla sezon sonuna kadar oynar sonra da zameleke geri döner..zamalekte istediği fiyata istediği takıma satar.Opsiyonu nasıl kullanamıyoruz ben onu anlamadım bu işin içinde Mostafanın bir çakallığı var gibi geldi bana. Ocak ayında beleşe gider elimizden izleyin
muhtemelen tarattarın tepkisinden çekindiler..son gün gönderip aynı gün halili alıp ortamı yumuşatmak için plan yaptılar..ama zamalekinde plan yaptığını akıl edemedilerHayır anlamadığım bu son günlerin olayı ne yani göndereceğin adamı 2-3 gün önceden şu aşamaya getiremiyor musun
peki diyelim biz 4 milyonu zamaleke yatırdık.. ama mohammed bizde kalmak istemediği söyledi.. galiba oyuncununda onayınıalmak gerekiyormuş..bu durumda ne olacak? eski yönetim oldukça tuhaf bir anlaşmaya imza atmış gibi duruyor..Renktaş haklısın, kalmasını ben de çok istiyorum ama çocuğu buraya bağlamak için ortam yok. Her hatasına kenardan abuk subuk hareket yapan bi hocamız var. Adamda özgüven diye bir şey bırakmadı. Oyuncu sözleşme imzalamadığı sürece opsiyonun hiçbir bağlayıcılığı yok. Kalmasına ikna edecek bir yaklaşım olacağını sanmıyorum, umarım yanılırım.
ironi kardesimMukemmel Ingilizce?
bu işlerin bu noktaya gelmesinin tek sorumlusu terimdir.ama yine de opsiyon elimizde olduğu için ipler bizim elimizdeydi. bonservisinin alınmaması ve fatih terimin performansına bakacağız lafından sonra gitmek istedi bence.
Sörloth?FIFA kurallarına göre bir kulüp bonservisini aldığı oyuncuyu 16 haftadan önce başka bir takıma satamaz deniliyor...biz hala bonservisini alamadığımıza göre nasıl satacaz? bu doğruysa zamalek onay verseydi bile bu satış geçerli olmayacaktı.. FIFA bir oyuncunun kiralık gittiği bir kulüpten başka bir takıma kiralık olarak gitmesine engel oluyor diye kuralın olduğu iddia ediliyor..
evet şörlot bonservisi alınmadan gitti diye hatılıyorum.. belki de böyle bir kural yoktur..
Haber kaynağınız bazı muhabirlerin mabadı gibi duruyo resmi haberleri takip edelim.aralık ayınakadar 4 milyon dolar yatırmazsak artık bize ait bir oyuncu olmaz.. enfazla sezon sonuna kadar oynar sonra da zameleke geri döner..zamalekte istediği fiyata istediği takıma satar.
peki biz opsiyonu kullanırız ama mohammed kalmak istemezse ne oalcak? bazı yorumcular mohammedinde onay vermesi gerekiyor diyor..anlatşmada böyle bir madde var mı?Haber kaynağınız bazı muhabirlerin mabadı gibi duruyo resmi haberleri takip edelim.
Ekli dosyayı görüntüle 137220
Zorunlu satın alma değil bu o yüzden Mostafa ile de konuşulacak tabi ki, maaş prim vs. Ama şu yapılabilir Mostafa biz bonservisini alıcaz ama akabinde seni istediğin takıma göndericez bu konuda sana yardımcı olucaz denir o da zorluk çıkarmaz.peki biz opsiyonu kullanırız ama mohammed kalmak istemezse ne oalcak? bazı yorumcular mohammedinde onay vermesi gerekiyor diyor..anlatşmada böyle bir madde var mı?