Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zorunlu satın alma değil bu o yüzden Mostafa ile de konuşulacak tabi ki, maaş prim vs. Ama şu yapılabilir Mostafa biz bonservisini alıcaz ama akabinde seni istediğin takıma göndericez bu konuda sana yardımcı olucaz denir o da zorluk çıkarmaz.
biz opsiyonu kullandık aldık..ama mohammed ben asla burada klamacam dedi..ne oalcak?
ya da opsiyonukullanmadan önce ben burda kalmak istemiyorum dedi bizde bu durumda opsiyonu kullanmadık..bu durumda da oyuncu zamaleke dönecek ve biz hiçbir şey kazanmamış oalcaz..

Madem marcao kaldı ki doğru hamle cezayı kaldırıp al de oynatın maç kondisyonu için

Burda kimse Muhammed'in adını bilmezken, mısırdan topçu mu alınır derken hoca ısrarla istiyordu, aldiranda o oldu. Yine hoca ya bokbatmak için abuk subuk postlar gelemye başlamış gol atınca yok olan şampiyon olunca havaya karışan tiplerden. Acaba arka planda neler oldu da işler bu noktaya geldi bilip bilmeden hep aynı teraneler... Yahu forumu okuyorum sanki takımın başında Terim değil aziz var Ali Koç var yani sallamaninda biraz usturubu olur yapmayın etmeyin

Sağlıklı bir Mohammed ve Halille sezona girmek en iyi senaryo olurdu Oğulcan da 3. Forvet olurdu .. Şimdi hem cagne kaldı hem Mohammedin kafa gitti şu durumda Mohammedi tekrar kazanmak da zor iş

Burda kimse Muhammed'in adını bilmezken, mısırdan topçu mu alınır derken hoca ısrarla istiyordu, aldiranda o oldu. Yine hoca ya bokbatmak için abuk subuk postlar gelemye başlamış gol atınca yok olan şampiyon olunca havaya karışan tiplerden. Acaba arka planda neler oldu da işler bu noktaya geldi bilip bilmeden hep aynı teraneler... Yahu forumu okuyorum sanki takımın başında Terim değil aziz var Ali Koç var yani sallamaninda biraz usturubu olur yapmayın etmeyin
Hocayı Mustafa konusunda bir tek noktada haksız buluyorum

O da gerçekten çok kısa süreler verdi

Özellikle ilk yarı sonları çıkarması futbolcunun özgüvenini kırmış olabilir

Öbür türlü Mustafa'da bizde öyle aman aman işler yapmadı

Milletin ayılıp bayılmasını da anlamış değilim

Kimse vazgeçilmez değildir bence

Son defa oturulur adam akıllı konuşulur kalacaksa her türlü destek olunur ama gitmek istiyorsa da derhal gönderilmeli

Hocayı Mustafa konusunda bir tek noktada haksız buluyorum

O da gerçekten çok kısa süreler verdi

Özellikle ilk yarı sonları çıkarması futbolcunun özgüvenini kırmış olabilir

Öbür türlü Mustafa'da bizde öyle aman aman işler yapmadı

Milletin ayılıp bayılmasını da anlamış değilim

Kimse vazgeçilmez değildir bence

Son defa oturulur adam akıllı konuşulur kalacaksa her türlü destek olunur ama gitmek istiyorsa da derhal gönderilmeli

Sezon artık başladı diagne nin kaldığı da kesinleşti artık momo ilk 11 başlayabilir.ama kendisi ile rotasyon İçin konuşulmalı her çıktığında surat yapmamayı öğrenmesi lazım

Diagneyi pazarlamak İçin oynattık kimse takım oyununu bu kadar iyi oynayacağını beklemiyordu cagneden

•quod erat demonstrandum•

Şimdi Falcao’nun gitmesiyle ne kadar limit açıldı.? Babel,Yedlin vs giderse bayram gibi olur. Bide bugün Gedson filan gelirse değme keyfime.

Yabancı - Yerli konusunda bayağı bi sıkıntı yaşayacağız gibi bu sezon.

Taylan, Berkan, Kerem, Barış oyuna girebilecek yerliler. 4-4-2 oynasak Halil MM ikilisiyle kimi keseceğiz mesela ?

#6 yada transfer yapıldı sayıyorum. Yabancı olursa zaten sıkıntı, Okay olsa 2 yerli oluyor. Yine 1i kesilmeli.

1861257_Galatasaray_SK.jpg

4-2-3-1

Oynasak MM, Diagne, Halil 3ü de sorun çıkarabilir. Hele MM ile Diagne.

1861258_Galatasaray_SK.jpg

Bu seferde Gedson, Diagne, Halil ve Barış dışarda kalıyor.

Vallaha #fatihterimistifa desemde kalacak gibi duruyor. Bu durumda bize desteklemek düşer. O yüzden Allah hocaya yardımcı olsun. Yabancı sınırı gerçekten leş ötesi oldu.

Seneye temelli bom.ok olacak bu sınır. O zaman ne yapacağız acaba.

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kanatsız şablonu yada 352 unutun

Kerem yada bay mutlaka ilk 11 oynar
İrfan gelecek. Okayın alınma ihtimali de mevcut bence yabancı sınırı konusunda elimiz rahat olacak

Sezon artık başladı diagne nin kaldığı da kesinleşti artık momo ilk 11 başlayabilir.ama kendisi ile rotasyon İçin konuşulmalı her çıktığında surat yapmamayı öğrenmesi lazım

Diagneyi pazarlamak İçin oynattık kimse takım oyununu bu kadar iyi oynayacağını beklemiyordu cagneden

Katılıyorum Dr

Cidden artık afra tafra çekecek durumda değiliz

Bizim bir an evvel uyumlu bir takım olmamız lazım

O yüzden arıza çıkaracak kim varsa ismine bakılmadan yollar ayrılmalı

Katılıyorum Dr

Cidden artık afra tafra çekecek durumda değiliz

Bizim bir an evvel uyumlu bir takım olmamız lazım

O yüzden arıza çıkaracak kim varsa ismine bakılmadan yollar ayrılmalı

Mohammed ve marcaodan hatta luyindamadan para kazanmamız lazım gelecek sene bu üç oyuncuyu da yollamalıyız

Muslera
Boey Luyindama Nelsson Pva
Gedson Berkan Cicaldau
Morutan Halil Kerem

Olacak gibi görünüyor. Gedson gelmezse nanay

6nodan ümidi keselim

Hocanın Momo'ya karşı farklı tavırda olduğunu düşündüğümü belirterek şunu söylemek isterim ki Terim'in sallamadığı, bağırmadığı adam yoktur maç sırasında. Prensi denilen Belhanda'ya nasıl tepkiler verdiğini biliyoruz. Geçmişe dönersek 50 tane daha adam sayarız arifinden hakana kadar gider bilenler için daha eskisi de vardır.

Sadece bu yüzden ayrılmak istiyorsa Momo'nun kafası pek çalışmıyor demektir.
Luyindama intihar etmeliydi bu durumda

Top kazanamiyoruz 6 numara gelmezse avrupada isimiz cok zor...

Ayrica mustafaya neden bu kadar hayranlik besleniyor anlamadim...eski.kulubunde de bizde de istatistikleri iyi degil...cok oyunun icinde de degil..cok uzun suredir mutlu da degil.giibi..kendisi gitmek istiyor gibi....

Su topun mulkiyeti bizde kalsin diyerek kaleciden baslayan ve oyuncu yeteneklerimiz sayesinde cok rahat tahmin edilebilen anlamsiz pas oyunundan ne zaman vazgeceriz acaba...2010 da kaldi bu sistemler artik...

Halili begeniyorum ama tek forvet nasil oynayacak halil...guclu degil yeterince hava toplarinda iyi degil haliyle..mesela bjk deplasmaninda 2 stoper arasinda kaybolur gibi geliyor...diagne her zaman ilk yazilir su an ..
Alpaslan bir sekilde oynatilmali bence kontenjanda kazaniriz hem..

Genel olaraK stratejiyi begensem de transfer icin...sert bir orta saha alinir diye bekloyordum....onun disinda umarim yine gecen sezon devre arasi aldigimiz adamlar gibi seneye yollamayiz cogunu...

Transfer dinamik bir eylemdir. Dün istedigin oyuncuyu bugün istemeyebilirsin. Dün yollayin gitsin dedigin Adam yarin senin vazgecilmezin olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt