Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
terimin mohammede ne garezi olabilir ki

kişisel olarak takacağını sanmıyorum

mohammedin sorunu aşağıdakilerden biri olabilir

fransaya gitmediğine pişman olabilir

İlk 11i garanti görmüştür yedek kalınca sorun olmuştur

antrenman ve taktiksel gelişiminden memnun değildir

sahadaki oyunu beğenmemiş olabilir
mustafa'nın son zamanlardaki hali hiç iyi değil yanlız, gol kaçırmaktan bahsetmiyorum, diagne'nin yaptığı hiçbir şeyi yapmıyor, yap-a-mıyor ya da. bu teknik, taktik, idman ile açıklanabilecek bir durum değil bence. sorun mental gibi.

Diagne’nin formasina MM yazip sahaya sal, taraftar oynadigi oyunu yere goge sigdiramaz.

Akti, uctu, kacti, cakti laflari havada ucusur. Son 2 macta 5 tane gol kacirsa MM formali Diagne, olsun oglum devam, olacak olacak…

İsim manyagiyiz maalesef. Diagne’yu su oyunuyla satalim diyenler gitsin LVuitton defilesi falan seyretsin.

Falcao senelik 2 milyon Euro’ya oynarim deseydi onu da oynatirdim ben olsam. Sirti donuk, orta sahaya gelip duvar olma konusunda Diagne’den de MM’den de iyi.

Herkes MM iyi oynasin istiyor, Diagne’yi kessin istiyor ama gercek su an: Diagne>>MM

Tersi olana kadar Diagne’ye destek verelim arkadaslar. Zaten Halil de geldi, forvet sorunumuz da kalmadi.

MM de bi zahmet problemi ne ise cozsun, ilk geldiginde oynadigi gibi oynamaya baslasin.
bu post'un alnı olsa da öpsem.

Profesyonel futbolcu Halil İbrahim Dervişoğlu ve kulübü Brentford F.C. Limited ile oyuncunun 2021-2022 sezonu sonuna kadar geçici transferi ve sezon sonunda ön alım hakkı konusunda görüşmelere başlanmıştır.

var da ne kadar
nihai açıklamayı bekliyoruz
Ön alim hakki opsiyon degil yalniz, adi üstünde ön alim hakki

UEFA da bi ceyrek final yapabilirsek Halil bonservisi cikar aslinda. Ama onu basarmamiz icin acilen en azindan bir DOS yazilmali Avrupa listesine. Cok kritik 48 saat var önümüzde.

UEFA'da Çeyrek Final senaryosu için bence grubu lider tamamlaman lazım. Çünkü ikinci çıkanlar CL'den grupları 3. bitirenler ile eşleşerek Playoff oynayacak. Liderlik 1 turu otomatik attırıyor sana kısaca. O da ne kadar mümkün olur bugün oynadığımız topla, çok zor. Çok fazla şeyin denk gelmesi lazım bu takımın ısıran oyunu oturtup performans vermesi için (kısa sürede demek istiyorum). Yoksa AL fikstürümüz bence avantajlı ama evdeki maçların beraberlik garantisi bile yok şu an için bence ama Arena'da alınacak olası süpriz bir Lazio galibiyeti çok şeyi değiştirir.(Bence çok zor)

Rui Pedro Braz, Gedson'un Luz'da kalacağını garanti etmişti: “Gedson için Türkiye'den ve diğer liglerden çok teklif aldık ama o Benfica'da kalacak” dedi.

🔗 @Record_Portugal

Diagne’nin formasina MM yazip sahaya sal, taraftar oynadigi oyunu yere goge sigdiramaz.

Akti, uctu, kacti, cakti laflari havada ucusur. Son 2 macta 5 tane gol kacirsa MM formali Diagne, olsun oglum devam, olacak olacak…

İsim manyagiyiz maalesef. Diagne’yu su oyunuyla satalim diyenler gitsin LVuitton defilesi falan seyretsin.

Falcao senelik 2 milyon Euro’ya oynarim deseydi onu da oynatirdim ben olsam. Sirti donuk, orta sahaya gelip duvar olma konusunda Diagne’den de MM’den de iyi.

Herkes MM iyi oynasin istiyor, Diagne’yi kessin istiyor ama gercek su an: Diagne>>MM

Tersi olana kadar Diagne’ye destek verelim arkadaslar. Zaten Halil de geldi, forvet sorunumuz da kalmadi.

MM de bi zahmet problemi ne ise cozsun, ilk geldiginde oynadigi gibi oynamaya baslasin.
Diane'de maalesef karakter sıkıntılı. Orta vade de garantisi yok. Güvenip, desteklersen sapıtabilir. Penatilarda, freekick'lerde takıma artizlik yaparken görebiliriz. Disiplinsiz adamın takım oyununda işi yok. isterse alemi cihan olsun, bu böyledir.

ön alım hakkı = halil'in kulübüne, x bir takım sezon sonunda 5 m eur bonservis teklif etti diyelim. halil'in kulübü gs'a resmi teklifi sunup, "bak adamlar 5 m eur veriyor, ben bu paraya Halil'i satıyorum, sen bu parayı veriyor musun?" der. gs o parayı verirse oyuncuyu alır. vermez ise oyuncuyu diğer kulüp alır (tabi oyuncunun da diğer kulübe gitmek istemesi önemli).

benim anladığım bu. ön alım hakkı=opsiyon değil yani. 5 m eur satın alma opsiyonu koyarsın mesela belli bir tarihe kadar geçerli, başka bir kulüp gelip 100 m eur da verse sen 5'i yatırıp alırsın topçuyu. ama ön alım hakkı böyle bir şey değil sanırım.

Galatasaray aleyhinde haberlere çok temkinli yaklaşmak lazım. Dün gördük. Başkan da kaç kez bu minvalde açıklamalar yaptı. Taraftarın damarına basmaya çalışan bir klik var. Tek yol bunlara fırsat vermemek. Dönem resmen bittiğinde değerlendirmemizi yaparız.

Ön alım şu.

Bir rakam vardır.

Ama o rakamdan fazla teklif veren olursa biz de o rakamı verip alabiliriz.

Opsiyon + ön alım hakkı demelilerdi.

Belliki Halil'den kolay vazgeçmek istemiyorlar.
Peki X bir takim fiyat yükseltme amaciyla x bir rakami önerirse ne olur reis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt