Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mustafa'nın son zamanlardaki hali hiç iyi değil yanlız, gol kaçırmaktan bahsetmiyorum, diagne'nin yaptığı hiçbir şeyi yapmıyor, yap-a-mıyor ya da. bu teknik, taktik, idman ile açıklanabilecek bir durum değil bence. sorun mental gibi.

olabilir rengim onları da yazdım zaten

kişisel olarak hoca niye taksın zaten

ÖZEL - İrfan Can Eğribayat’ın temsilcisi Yiğit Oruç: “Ben de gelişmeleri basından takip ediyorum. Şuan için Galatasaray’dan bize gelen resmî bir teklif yok.”

(@SportsDigitale)

O durumda çekilmek gerekiyor, fiyat yükselten fiyatı vermezse itibarı kalmaz zaten, kolay değil böyle şeyler.
Aciklamayi bekleyelim o halde. Umarim Opsiyonu olur. Opsiyonu olrsa bir sene parlatip yüksek teklif gelir opsiyonunu cekip satabilirsin. Sirf ön alim hakki varsa pek hos bir durum degil acikcasi. Bir sezon sen parlatirsin parayi Halilin kulübü kapabilir.

Irfan
Boey Nelsson Marcao PvA
Lerma
Gedson
Cicaldau
Morutan Halil Kerem

Ula bu 3 lü gelse

Ön alım şu.

Bir rakam vardır.

Ama o rakamdan fazla teklif veren olursa biz de o rakamı verip alabiliriz.

Opsiyon + ön alım hakkı demelilerdi.

Belliki Halil'den kolay vazgeçmek istemiyorlar.
Umalım da bir rakam olsun ortada. Olursa en azından sezon içinde erken davranıp alma şansımız olur.

Diagne’nin formasina MM yazip sahaya sal, taraftar oynadigi oyunu yere goge sigdiramaz.

Akti, uctu, kacti, cakti laflari havada ucusur. Son 2 macta 5 tane gol kacirsa MM formali Diagne, olsun oglum devam, olacak olacak…

İsim manyagiyiz maalesef. Diagne’yu su oyunuyla satalim diyenler gitsin LVuitton defilesi falan seyretsin.

Falcao senelik 2 milyon Euro’ya oynarim deseydi onu da oynatirdim ben olsam. Sirti donuk, orta sahaya gelip duvar olma konusunda Diagne’den de MM’den de iyi.

Herkes MM iyi oynasin istiyor, Diagne’yi kessin istiyor ama gercek su an: Diagne>>MM

Tersi olana kadar Diagne’ye destek verelim arkadaslar. Zaten Halil de geldi, forvet sorunumuz da kalmadi.

MM de bi zahmet problemi ne ise cozsun, ilk geldiginde oynadigi gibi oynamaya baslasin.
Diagne halen güven veren bir oyun oynamıyor bunun isimle bir alakası yok

Gedson işi olamayacak gibi duruyor ben kendimi alıştırdım bu fikre yeni isimler duymak istiyorum artık :money:

Ön alım şu.

Bir rakam vardır.

Ama o rakamdan fazla teklif veren olursa biz de o rakamı verip alabiliriz.

Opsiyon + ön alım hakkı demelilerdi.

Belliki Halil'den kolay vazgeçmek istemiyorlar.
Desene seneye bir savaş daha yapacaz şu şikecilerle. İşte o rakamı kimsenin bilmemesi gerekir. Çünkü kahpe oldukları için mutlaka burunlarını sokacaklardır.

top oynamasini bilen bir 6 numara sart aksi takirdi guzelim kadro bir ise yaramiyacak

Yalnız nasıl bizim forumda Mustafa'nın gitmesini istemiyorlar aynı durum Benfica forumunda Gedson için geçerli :asd:

Diagne’nin formasina MM yazip sahaya sal, taraftar oynadigi oyunu yere goge sigdiramaz.

Akti, uctu, kacti, cakti laflari havada ucusur. Son 2 macta 5 tane gol kacirsa MM formali Diagne, olsun oglum devam, olacak olacak…

İsim manyagiyiz maalesef. Diagne’yu su oyunuyla satalim diyenler gitsin LVuitton defilesi falan seyretsin.

Falcao senelik 2 milyon Euro’ya oynarim deseydi onu da oynatirdim ben olsam. Sirti donuk, orta sahaya gelip duvar olma konusunda Diagne’den de MM’den de iyi.

Herkes MM iyi oynasin istiyor, Diagne’yi kessin istiyor ama gercek su an: Diagne>>MM

Tersi olana kadar Diagne’ye destek verelim arkadaslar. Zaten Halil de geldi, forvet sorunumuz da kalmadi.

MM de bi zahmet problemi ne ise cozsun, ilk geldiginde oynadigi gibi oynamaya baslasin.

Katılıyorum.

Diagne, MM 'den vucudunu daha iyi kullanan bir adam(e bir zahmet zaten) ama MM'nin oyunda olduğu kısımlarda (lig maçlarından bahsediyorum) Diagne'ye yapılan servisler hiç olmadı. Paşa maçında ilk yarıda MM olsaydı bence 3 ya da 4 olurdu ilk yarı çünkü ayağına daha hakim biri bana göre. Şu an haklısın Diagne ilk bakışta pozisyon bitirmese bile fiziği sayesinde daha çok tehtid rakibe, haliyle MM'den efektif duruyor olabilir ama aynı zamanda FT'nin de zaaf gibi bir inadı var.

Falcao bana göre takıma geldiğinden beri ne Sneijder'in , ne Drogba'nın ne Melo'nun ısıntıdığı gibi ısınmadı takıma. Takım arkadaşlığı , abilik ya da kaynaşma ben hiç görmedim. O olmadığı için net parasına bakan , idmanına çıkan nötr yıldız isim oldu aynen Van Persie gibi bana göre. Dediklerini saha içinde yapsaydı zaten aldığı maaş asla konuşulmazdı. İndirime gitmesi zaten bana göre söz konusu bile olmadı adamın.

Bize Gedson'dan önce diri bir Melo, taraftar ile barışmış bir Marcao, Eski Muslera veya yerine yerli iyi bir kaleci şart

Hadi ya
kusura bakmayın o zaman
şimdiye kadar kiralık bildirilerinde gördüğümü hatırlamıyorum da opsiyon sandım ben onu
Estagfullah, ön alim hakki söyle oluyor, sezon sonu mesela febe brentforda 8 milyon teklif ediyor halil icin, biz de ayni parayi teklif edersek halili bize vermek zorundalar

ÖZEL - İrfan Can Eğribayat’ın temsilcisi Yiğit Oruç: “Ben de gelişmeleri basından takip ediyorum. Şuan için Galatasaray’dan bize gelen resmî bir teklif yok.”

(@SportsDigitale)
klasik menajer ağzı

bizim başkan önce takımın başkanı ile konuşur zaten transferde aracı kullanmıyoruz artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt