Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
falcao eksikliğini hissedeceğimiz bir isim değildi hatta gitmesi daha iyi oldu
mustafa da fransa'dan teklif duyunca kendisi gitmek istedi büyük ihtimal ki halil anlaşma haberleri aynı gün çıktı
bir stoper daha düşünmediklerini bilmiyoruz, belki de akıllarında var birşeyler

mohammedi de alırım onu oynatacak hocayı da..
Ulan agla Unal aysal agziyla konusuyorsunuz suan su durumlarda olmamiz onun yuzunden kulubun icine etti sonra kacti .Ali Koc varini yogunu Fbye verdi adam.Unal Aysal Galatasarayin kimsenin parasina ihtiyaci yok deyip romantik taraftarla Dalga gecip kacti En nefret ettigim Baskan kendisi.

Bugün nöbet çok sakin, gerçi ortalık durgun. Halil 9 u haketsin ve alsın

Ön alım hakkında 7 m Euro civarı bir opsiyon vardır 30 hazıran 2022 ye kadar 7 m Euro rakamından yüksek teklif gelmezse bize gelir mesela X takımı çıktı 30 Hazirandan önce 9 m Euro verdi o zaman da bize soracaklar alacaksanız 9 m Euro getirin karşı kulüp biz 9 veriyoruz dedikten sonra tekrar fiyat yükseltmez kısacası ön alım hakkında tarih önemli 31 Mayıs olabilir diye düşünüyorum.
bunu hukuki, gecerli ve yaptırımı olan bir sozlesme maddesiyle yazıya dokmek mumkun degil. boyle bir seyin pratikte calısması icin tum tarafları kapsayan bir sozlesme lazım yani teklif verebilecek tum kuluplerin de taraf oldugu bir sozlesme ki boyle birsey mumkun degil.

Ben Muhammed varken Diagne’yi kesinlikle 11’de başlatmam. Muhammedi kazanmak bana Diagne’yi kazanmaktan daha mantıklı geliyor.

Hoca tam tersini düşünüyorsa saygı gösteririm. Tercih meselesidir.

Fatih hocanın saha kenarında yaptığı gerilim dolu hareketleri var kardeşim
oyuncu bir hata yapsa taraftardan önce fatih hocaya bakıyor ; "hoca bana sövüyor mu diye"
Tamam baba şevkati filan okey ama Fatih hoca bazen çok moral bozucu hareketler yapıyor saha kenarında
Oyuncunun modunu düşürüyor
O yüzden mustafa kalmak istemiyorsa bu tür hareketlere alışkın olmadğındandır.
Sen bir de Jorge Jesus'u gör neler yapıyor. Ama hepsi tıkır tıkır topunu oynuyor.

mo'nun gidememesi ve para gelmemesi planları ne derece etkiledi çok merak ediyorum

biz opsiyonu kullandık aldık..ama mohammed ben asla burada klamacam dedi..ne oalcak?
ya da opsiyonukullanmadan önce ben burda kalmak istemiyorum dedi bizde bu durumda opsiyonu kullanmadık..bu durumda da oyuncu zamaleke dönecek ve biz hiçbir şey kazanmamış oalcaz..
1 sene boyunca top oynamasin donsun koyune bakalim kim alacak onu birdaha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt