Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 17.995
- 9.994
- 2.398
Diagnenin kendi de bilmiyordurHaaaa bilmiyodum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diagnenin kendi de bilmiyordurHaaaa bilmiyodum
Bakabileceğin 4 kadına izin veriyor. Orda şunuda belirtiyor 4 kadından herhangini birinin aklında ona daha çok mu değer veriyor diye en ufak bir şüphe oluşmayacak. Öyle bir kadın yaratıldı mı?niye şeriat 4 kadına izin vermiyor mu
Diagne gay olsa sıkıntı yok ama 4 kadın alınca mı sıkıntı renktaş.galatasaray türkiyenin batıya dönük bir yüzüdür çağ dışı hayatı olanlar bu kulüpte bulunmamalı
ırkcıları da toplayalım takıma o zaman o da ozel hayat sayılırDiagnenin olayı şeriatçilikten değil de keyiften adam hristiyan değil mi yav![]()
Konuyu degistirelim kötü espirim icin özür diliyorum
Çok iyiydi ya, nasıl kaçırdın.Yine ne icat ettim kim bilir
Birden gaza geldimYine ne icat ettin kim bilir
bizim ülkede hangisi eşi gözüküyor acaba kimi seçtiDiagne gay olsa sıkıntı yok ama 4 kadın alınca mı sıkıntı renktaş.![]()
Bence bu konu araştırılmalı, oldukça mühim bir konu çünkü.bizim ülkede hangisi eşi gözüküyor acaba kimi seçti
Yav zaten onunki tamaman keyif ve zevk içindir, ona bakarsak Arda da müslüman Ozan Tufan daDiagnenin kendi de bilmiyordur
niye şeriat 4 kadına izin vermiyor mu
Birden gaza geldim
Bide eskiden savaşlar çoktu, yani eşini savaşlarda kaybeden kadın çoktu, sahip çıkma kollama ankamında 4 kadın olayıBakabileceğin 4 kadına izin veriyor. Orda şunuda belirtiyor 4 kadından herhangini birinin aklında ona daha çok mu değer veriyor diye en ufak bir şüphe oluşmayacak. Öyle bir kadın yaratıldı mı?
tercihneyle alakası var
Falcaonun gidişine gizli gizli uzulenler dışında herkese iyi forumlar dilerim
Milletin takımında tren yapmışlar ses yok Diagne daha normalini yapınca auuuuuuuDiagne gay olsa sıkıntı yok ama 4 kadın alınca mı sıkıntı renktaş.![]()