Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Zemin emiratesin zemini gibi olsa nolur ki
Sanki bişey oynuyoruzda
Sanki bişey oynuyoruzda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyleyse niye yeni açıklandı?Berkan takasında gitti o.
Sen zaten hiçbir şeyin iyi durumda olduğuna inanmıyorsun ki Mozartyakın açılardan görmek lazım zemini. zannetmiyorum iyi durumda olduğunu
Arkadaşı yoğun bakıma alalımGece uyuyayım belki benden sonra kaplar gelir dedim 10 dakika sonra her şey yaşanmış vallahi cenabet bir herifim
Benim bildiğim kadarıyla daha doğrusu yönetmelik değişmediyse o sezon ligde o forma numarası ile resmi maça çıkıldıysa ondan başkası giyemiyor.Oyuncu giderse yeni gelene verebilirsin yahu olur mu öyle şey
Gerek yok. Zaten satmıyorlar. Biz İngiltere liginden birini kiralarız. Barkley diyorlar,eğer olursa büyük fark olur. Gbamin de olursa orta sahamız geçilmez olur.Dedimya renkdaş battı balık yan gider, ayrıca şahsi fikrim 20 bile versek zarar ettirmez. + şu 8taşa verme gibi bir niyetleri de varsa 17-18 falan olursa altlarına sçarlar. Madem bize vermiyon kimse alamasın birazda böyle bakmak lazım. Alamıyorsan aldırma.
Onu bilmiyorum ama lisans değişimleri ikisinin de aynı zamanlarda oldu. Hatta bulursam sadece 1 tane gazeteci yapmıştı haberi, paylaşırım.Öyleyse niye yeni açıklandı?
Sonradan girerek Giresun ve Avrupa maçlarında oynadı.Hangi maca cikmisti?
Jesus vermiyorum.Gedson icin son teklifimi veriyorum.
10 milyon bonservis
2 milyon bonus ( En az 25 mac oynadigi sezonda UCL'ye kalirsak )
%30 Sonraki satistan pay
Amca bey futboldan anlıyor.
Jesus vermiyorum.
Degmez o paralara. Gedson icin o kadar para verecegimizi bilsem gider Fransa'dan 5-6 milyona coktan birini alip getirebilirlerdi , arastirsalar. Neyse hayirlisi artik orta saha alinacak mi bakalim.Gedson icin son teklifimi veriyorum.
10 milyon bonservis
2 milyon bonus ( En az 25 mac oynadigi sezonda UCL'ye kalirsak )
%30 Sonraki satistan pay