Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zemin emiratesin zemini gibi olsa nolur ki

Sanki bişey oynuyoruzda

Kerem- Halil idmanda Marcao ile karşılaşıyor.

Oyuncu giderse yeni gelene verebilirsin yahu olur mu öyle şey
Benim bildiğim kadarıyla daha doğrusu yönetmelik değişmediyse o sezon ligde o forma numarası ile resmi maça çıkıldıysa ondan başkası giyemiyor.

Transfer olup olmaması ile alakalı bir durum söz konusu değildi diye biliyorum.

Dedimya renkdaş battı balık yan gider, ayrıca şahsi fikrim 20 bile versek zarar ettirmez. + şu 8taşa verme gibi bir niyetleri de varsa 17-18 falan olursa altlarına sçarlar. Madem bize vermiyon kimse alamasın birazda böyle bakmak lazım. Alamıyorsan aldırma.
Gerek yok. Zaten satmıyorlar. Biz İngiltere liginden birini kiralarız. Barkley diyorlar,eğer olursa büyük fark olur. Gbamin de olursa orta sahamız geçilmez olur.

Gedson icin son teklifimi veriyorum.
10 milyon bonservis
2 milyon bonus ( En az 25 mac oynadigi sezonda UCL'ye kalirsak )
%30 Sonraki satistan pay

babel emre akbabanın gittiği elneny gedson irfancanın geldiği son 1 hafta olur umarım.

mostafa-mohamed-in-lakabi-ne-mostafa-mohamed-lakabinin-anakonda-oldugunu-acikladi_1614449861.jpg

UHUD SAVAŞI
İki tarafın orduları Uhud Dağı eteklerinde savaşa başladı. Müslümanlar, savaşın başında müşrikleri bozguna uğrattılar. Müşrikler kaçmaya başladılar. Bu durumu gören Okçular tuttukları tepeden ayrıldılar. Okçuların tepeden ayrıldığını gören Halid bin Velid, emrindeki atlı birlikleriyle Uhud dağını dolaşarak, Müslümanların arkasına dolanarak, Uhud Savaşının seyrini değiştirdi. Halid bin Velidin saldırısıyla Müslüman orduları dağıldı ve Uhud dağına çekildi.

Demekki neymiş okçular tepeyi bırakmayacakmış inşallah takımda kalır kendine gelirsin okçu mustafa

Irfancan
Boey Nelsson Marcao Pva
Morutan Gedson Berkan Cicaldau
Halil Diagne

Yahu arkadaş kimi alsak illa bir ortalık karışıyor, Ts ye noluyo lan gidin uzak durun kimvurduya gitmeyin Ömür, Mömür, kalecinize falan sahip çıkın kaşınıp durmayın. Bidaha paf takım yapmayalım bak sizi.

Gedson icin son teklifimi veriyorum.
10 milyon bonservis
2 milyon bonus ( En az 25 mac oynadigi sezonda UCL'ye kalirsak )
%30 Sonraki satistan pay
Degmez o paralara. Gedson icin o kadar para verecegimizi bilsem gider Fransa'dan 5-6 milyona coktan birini alip getirebilirlerdi , arastirsalar. Neyse hayirlisi artik orta saha alinacak mi bakalim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt