Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 47.068
- 21.090
- 2.233
Onu elime gecirsem saclarini yolacagimJesus vermiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu elime gecirsem saclarini yolacagimJesus vermiyorum.
12-15 milyona her taraftan iyi oyuncu bulunurdu. Guney Amerika, Fransa pazarinda rahatlikla bulursun her taraf oyuncu dolu. 10 milyon euro'ya veriyorlarsa verilir ama daha fazlasi risk bana gore.Neye gore degmez? Yerine iyi birisini alacaksak, haklisin degmez fakat kimseyi almazsak %100 deger. Kimseyi almazsak bu takim %99 sampiyon olamaz fakat Gedson veya o ayarda birisi gelirse %99 sampiyon oluruz.
Gedson 19:03 olsun kesinlikle.Dervisoglu aciklamasi 19.05 de mi gelir
BabelSıradaki kim olsun istersin?
Remzi bey tarafından ahenkli 1 geri dönüş olacaktır tarafınızaAhu hanima mesaj attim bakalim ne olacak
olağan dışı bir şey olmazsa diagne kalır gibi.Babel
Diagne
Kel
Amerikalı vegan
surundururler ne olursa olsun. 6 ay oynatmasalar bile 10 verecek biri çıkar illaki. 2 sene sözleşmesi var elleri az buçuk kuvvetli isin özüGerek yokki sizinle asla sözleşme uzatmayacağım dese yeterli. -10 milyon demek bu tek cümle![]()
WBA'nın oyun anlayışı ile bizimki bir değil evet, ama bizim ligde PL değil. Arada dağlar gökdelenler kadar seviye farkı var. Orada sırıtmayan, burda da iş yapar. Yine söylüyorum, böyle yorumları Joseph'e de yapıyordu burda bazıları. Yok biz farklı oynuyoruz falan filan. Gördük sonra. Herif takımını şampiyon yaptı.Herkes şurda yanılıyo bence paşa maçında taylan yerine saf 6 olsaydı o golü yemez maçı kazanırdık,böyle bir mantık olurmu yaw,maçlarda sadece o pozisyonmu oynanıyo,x biride diyoki atıyorum babel bizde yok kerem kötü şut attı orda onun yerine o pozisyonda babel olsa maçı kazanmıştık babel gelmeliyle işin içinden çıkamayız ki
Topun sende olmasına göre oynaman gerekiyo,top rakipteyken farklı oynaman gerekiyo,gol lazımken farklı oynaman gerekiyo,baskı kurman için farklı oyun gerekiyo,baskıdan çıkman için farklı oyun gerekiyo,x bi turnuvada play of oynarken farklı,final maçı oynarken farklı oyun gerekiyo,yani çok farklı senaryoları,anları oynaman için geniş bir oyun aklının,oyun planının ve repertuarının olması lazım,okay bu oyun aklına sahip bi oyuncu değil,aytaçla taylandan iyi olabilir ama onların yerine okayı koyduğunda biz seviye atlayamayız,bir tabağa toz şeker koyup sonra yerine küp şeker koymak gibi,değişen pek birşey olmayacak
Wbanın oyun anlayışı ile bizimki birmi allah kitap aşkına,ahmet çalık çöpü gençlerde hangi yapıyla oynuyodu mt a kadar yükseldi bizde gördük ne durumlara düştüğünü,mesela luyindamayı sen git simeonenin atl sine koy 6 aya kapısında yatar herkes dünyanın en iyi stoperi derler adama
10 ile 12 arasinda fark yok. Bir kere tutmus bir oyuncuyu alacagiz. Allah korusun sakatlik haricinde zarar etme ihtimalin neredeyse %112-15 milyona her taraftan iyi oyuncu bulunurdu. Guney Amerika, Fransa pazarinda rahatlikla bulursun her taraf oyuncu dolu. 10 milyon euro'ya veriyorlarsa verilir ama daha fazlasi risk bana gore.
Kabakla Çağlar geldi mi? O yüzden olmasın?
Omur ile Abdulkerim Bardakci ayni mevkilerin adami mi nasil bir kafa bu yav
Ama renkdaş denendi ve görüldükü cuk diye takıma oturdu, aidiyet duygusu da oluştu, takım da seviyor taraftar da hoca da teknik ekip de. Yaşı da çok genç ve takip edilen bilinen bir oyuncu. 17-18 bersen bile kesinlikle zarar etmeyeceğin bir futbolcu. Bunun beyinsiz ve daha yaşlısını 17 milyona epl ye sattık.12-15 milyona her taraftan iyi oyuncu bulunurdu. Guney Amerika, Fransa pazarinda rahatlikla bulursun her taraf oyuncu dolu. 10 milyon euro'ya veriyorlarsa verilir ama daha fazlasi risk bana gore.
Omur ile Abdulkerim Bardakci ayni mevkilerin adami mi nasil bir kafa bu yav